NAJSREĆNIJI PAROVI ZODIJAKA

Ovan i Vodolija

Ovom paru nikada nije dosadno. Ovan i Vodolija uživaju u ljubavnoj vožnji. Ovaj par je svestran i voli da radi stvari zajedno. Bez sumnje su moćni par Zodijaka.

Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolija imaju duboku mentalnu vezu koja je gotovo neopisiva. Mogu se upoznati na nivou, dubljem nego što može većina drugih. Oni uspevaju da pronađu ravnotežu na najbolji način.

Rak i Ribe

Ovaj par dobro funkcioniše zajedno jer znaju ko su, i kada su zajedno i kada su razdvojeni. Rakovi i Ribe nse ne boje da budu sami i nikada se međusobno neće plašiti.

Bik i Rak

Ovo dvoje i te kako dopunjuju jedno drugo. Bik je posvećen Raku i Rak ga poštuje. To čini prekrasan odnos.

Lav i Strelac

Ovo dvoje su vrlo strastveni zajedno. Lav i Strelac su puni života i zajedno pronalaze sreću. Savršeni su jedno za drugo i guraju jedan drugog kako bi postigli svoje ciljeve.

Devica i Bik

Device i Bikovi gotovo odmah obaraju jedan drugog s nogu. Oni su iskreni i traže iste stvari jedan u drugom. Ne možete da ih razdvojite.

Škorpija i Rak

Škorpija i Rak su neverojatni zajedno. Dok su njihove emocije ponekad intenzivne, uvek nađu način da se međusobno smire. Oni međusobno hrane hrane strast.

Vaga i Blizanci

Ovo dvoje imaju snažnu vezu na intelektualnom nivou. Vage i Blizanci mentalno stimulišu jedni druge i savršeno funkcionišu zajedno. Oni međusobno nude prijateljstvo i razumevanje.

Strelac i Ovan

Ovo dvoje kreiraju neverovatnu intenzivnu energiju. Poštuju jedno drugo i dopuštaju da njihova veza stalno raste. Strelac i Ovan mogu da učine sve što žele, sve dok postoji međusobno poverenje.

Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno imaju veliku hemiju. Jarac i Bik su dve ljubavne ptičice koje niko nikada neće razdvojiti. Oni imaju dubok osećaj poštovanja i održavaju prisnu vezu.

Ribe i Škorpije

Ribe i Škorpije su vrlo intuitivni. Oni stvarno mogu da kažu šta misle i šta treba. To čini njihov odnos vrlo srećnim.

Riba i Riba

Ovo dvoje zajedno čine sjajan par. Oni se brinu jedno za drugo na dubokom nivou i razumeju svoje razlike. Naravno, suprotnosti se privlače, ali ponekad vam treba neko ko shvata stvari.

Strelac i Ribe

Ovo dvoje su beznadežni romantičari koji umeju zajedno da uspostave ravnotežu. Shvataju se i žele jedno drugog da zadovolje. Iako ponekad umeju da budu pomalo dramatini, oni se generalno dobro slažu.

Devica i Jarac

Ovo dvoje su vrlo teški, ali vole zajedno da se zabave. Oni mogu da budu ranjivi i pokazuju veliko poštovanje. Oni su savršen tim.

Lav i Vaga

Ova dva znaka uživaju da budu u centru pažnje, ali iz nekog razloga ne osećaju potrebu da se međusobno takmiče. Znaju da se brinu jedno o drugome, a ovaj par često ume da privuče najviše pažnje na svim zabavama.

Blizanci i Ribe

Ovaj par je vrlo uravnotežen i emocionalan. Blizanci imaju tendenciju da budu tu za Ribe, a Ribe su im zahvalne zbog toga. Oni donose čudesne odluke kada su zajedno i istinski se međusobno dopunjuju.

Jarac i Jarac

Jarac dobro funkcioniše sa istim znakom. Njihove kvalitete su ono što ih privlači, a te kvalitete su njima izuzetno važne.

Strelac i Srelac

Strelac dobro funkcioniše sa istim znakom, jer su na taj način zabavniji. Kada ovaj par ulazi u igru, mogu da postignu sve što žele.

Ovan i Blizanci

Ovaj par je uzbudljiv i uvek radi zabavne stvari. Oni su vrlo aktivni i žive vrlo avanturistički život. Kažu, sve dok provode vreme zajedno, srećni su.

Bik i Ribe

Ovo dvoje apsolutno odgovaraju jedno drugom. Oboje vole mnogo da odmaraju. Oni kao da su stvoreni jedno za drugo.

Vaga i Škorpija

Ovaj par je ispunjen emocijama, ali ipak ostaju bezbrižni. Postavili su svoje ciljeve i ostvaruju ih s lakoćom. Iako ne moraju da se oslone jedno na drugo, važno je da znaju da mogu.

Ovan i Devica

Ovo dvoje savršeno odgovaraju. Jedno drugo toliko motivišu da daju najbolje od sebe. U njihovom odnosu teče sve glatko.

Škorpija i Jarac

To je odnos koji se brzo smiruje. Vrlo su ozbiljni i motivisani. Ako ste Škorpija koja želi da se venča ili da uživa u dugoj ljubavnoj vezi, morate da pronađete Jarca.

Vaga i Riba

Ovo dvoje su toliko odani jedno drugom da ih nikada ništa ne može razdvojiti. Imaju sreće da imaju jedno drugo. Oni čine jedan prekrasan tim.

Vodolija i Vodolija

Ovaj znak vrlo dobro funkciniše sa osobama rođenim u istom znaku. Zajedno mentalno rastu i međusobno pomažu na “dubljem” nivou.

NAJGORI PAROVI ZODIJAKA

Bik i Blizanci

Ova dva znaka se dosta svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog Bika i stoga se sukobljavaju jedan sa drugim. Naravno, može funkcionisati, ali obično završava kao toksičan odnos.

Rak i Vodolija

Njima je teško da uspostave poverenje u odnosu i zato to retko funkcioniše. I jedan i drugi na kraju budu ljuti i povređeni. Niko to ne želi.

Lav i Lav

Oni se baš ne slažu seksualno, ali poverenje im je na dobrom nivou. Iako seks nije sve, ako ne funkcioniše, možete da završite sa mnogo frustracija. Možete proći kroz to, ali Lav nije sklon tome.

Škorpije i Škorpije

To je odnos koji može da funkcioniše, ali obično u praksi ne. Škorpije iz nekog razloga izvlače najgore jedno iz drugog. Malo su previše emocionalni, takođe.

Blizanci i Škorpije

Ovo je verovatno jedan od najgorih kombinacija. Njih dvoje međusobno nerviraju jedno drugom i uopšte se ne razumeju.

Ovan i Ribe

Ovo dvoje ne veruju jedno drugom i ne mogu da postave odgovarajuće granice. Oni su užasan par koji to nikako ne mogu da isprave. Ako ne možete da se otvore, najbolje je da ni ne započinju odnos.

Vodolije i Ribe

Iako bi mogli da funkcionišu kao par, oni se jednostavno ne razumeju. Frustrirajuće im je i da budu u njihovom društvu i nedostaje im balansa. Život nije bajka.

Ovan i Bik

Ovaj par je u redu, ali ipak nije baš sjajan. Oni često ne uspevaju jer nisu u mogućnosti da odlože sa strane svoje razlike. Unutrašnja pitanja koja ih muče su smrt za njihov odnos.

Ovan i Jarac

Fizička ljubav i komunikacija ne ide im sjajno. Oni nikako ne mogu da se razumeju, niti da funkcionišu na istom nivou.

Bik i Lav

Ovo dvoje ne mogu nikako da komuniciraju ni da se povežu. Njima treba neko ko nije “krut”, što im je teško da pronađu jedno u drugome. Jedino što ih možda može spojiti kreativna snaga.

Vaga i Jarac

Jarac prihvata sve emocije i za Vagu, to nije dobra stvar. Kada počnu da se mešaju stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako ipak žele da funkcionišu, moraće dobro da se potrude.

Bik i Vodolija

Ovom paru takođe nedostaje poverenja. Također, teško im je da pronađu teme o kojima mogu da razgovaraju, a da ne iznerviraju jedno drugo.

Jarac i Vodolija

Ovo dvoje nisu baš zanimljivi jedno drugom. Dosađuju se kada su zajedno, ali ako mogu da pronađu nešto zajedničko, onda mogu da funkcionišu.

Blizanac i Rak

Ovo dvoje su verojatno dobri prijatelji, ali ne funkcionišu dobro u odnosima. Previše su emocionalno različiti. Blizancima i Rakovima su potrebne potpuno različite stvari.

Ovan i Rak

Da budemo potpuno iskreni, ovaj odnos je bolan. Puno truda se treba uložiti u taj odnos da bi funkcionisao, a čak i onda to obično ne uspeva. Oni jednostavno međusobno zadovoljni.

Bik i Strelac

Oboje shvataju život na isti način, ali izvan toga, nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

Ovan i Škorpija

Ovan ume da povredi osećanja Škorpije i to stvara prilično napetu situaciju. Taj odnos je jednostavno pretežak.

Strelac i Jarac

Ovo dvoje nisu u stanju da razumeju sopstvene razlike na način na koji bi trebalo. Kada su fizički zajedno, oni se zabavljaju, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

Blizanci i Devica

Ova dva znaka se stalno menjaju, ali ne na isti način. Oni previše misle samo na svoje dobro i međusobno se osuđuju više nego što bi trebalo. Zadivljujuće je to kako uopšte i završe zajedno.

Bik i Škorpija

Neki ljudi će tvrditi da je to dobra kombinacija, ali to nije istina. Ovo je spoj koji mora da ima bolan kraj. Oni moraju potpuno da budu usredsređeni jedno na drugo, inače će ubrzo igubiti iskru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.