Zašto? Zato što je ovo jedna od najintimnijih stvari u našim životima ispunjena snažnim zadovoljstvom. I s obzirom nato da veliki broj različitih poza u seksu u kojima oba pola imaju veću ili manju dominaciju, postoje jasni pokazatelji onoga što žene vole tokom seksualnog odnosa.

Šta o ženi otkriva njena omiljena poza za seks?

Misionarska poza

Ova klasična poza je prvi, pouzdan izbor za većinu parova i prva koja se najčešće isprobava sa novim partnerom. Smatra se da su žene koje vole ovu pozu romantične.

Ova poza povećava intimnost između partnera jer se postiže duboki kontakt očima. Žene koje vole ovu pozu definitivno vole i udobnost koju im ona daje i uživaju kada njihov partner preuzima vođstvo.

Kaubojka

Kada je u pitanju takozvana "kaubojka“ poza za seks, žena je ta koja ima potpunu kontrolu. Dame obožavaju ovu pozu jer im omogućava da kontrolišu kretanje kukova, a za mnoge od njih ovo je jedan od najboljih načina da dožive vaginalni orgazam, prenosi crnobelo.rs.

Pošto žena dominira tokom ove poze, smatra se da ona zna tačno šta želi.

Pseća "dogi“ poza

Neke žene vole seks od pozadi jer su manje emotivno angažovane i tako lakše mogu da se koncentrišu na zadovoljstvo bez raznih ometanja. Takođe je neophodno da žena bude pokorna i da potpuno uživa dok njen partner dominira u akciji.

Obrnuta kaubojka

I ovde govorimo o ženama koje bez sumnje znaju šta žele. Činjenica da je njeno lice okrenuto od muškarca podrazumeva da ona možda želi da uživa dublje u vezi i da utone u zadovoljstvo kroz različite seksualne fantazije, bez gledanja partnera koji je ispod nje.

Poza "69“

Ako žena voli pozu 69, verovatno želi da svom partneru pruža oralni seks i da istovremeno dobije isto zadovoljstvo. Ovo je osoba koja želi u potpunosti da daje i da dobija zadovoljstvo zauzvrat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.