OVAN

Napetost u poslovnom okruženju. Možete se nervirati i žuriti, a možete imati I finansijski trošak ili gubitak. Osećate intenzivnu žudnju prema jednoj osobi i sada je trenutak da pokušate da povučete konkretniji potez i osvojite je.

BIK

Neskladni kolegijalni odnosi tokom dana. Neko remeti vaš mir ili ne uspevate da se dogovorite sa ovom osobom. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Neočekivana poruka ili poziv od nekog o kome često razmišljate.

BLIZANCI

Jaka volja i energija da se okolnosti na poslu promene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjenost obavezama. Smatrate da vas voljena osoba zanemaruje. Neki od vas mogu započeti komunikaciju, koja bi vodila ka avanturi.

RAK

Pokušavate da izađete u susret saradnicima, ali to teško ide. Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promeniti planove i raspored. Prevazišli ste neke teže momente sa voljenom osobom.

LAV

Budite spremni da reagujete, jer će se otvoriti situacije koje niste očekivali. Dosta podsticajan dan je pred vama, dobro za dogovore ali I za finansijske prilive. Nervoza u odnosu sa partnerom. Slobodni - kontakt sa nekim vam prija.

DEVICA

Koliko god vi bili spremni na sve poslovne izazove, današnje situacije vas mogu iznenaditi. Mogućnost neočekivanog dogovora ili poslovnog putovanja. Partner će vas iznenaditi inicijativom I spremnošću da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

VAGA

Mnogobrojni kontakti i dosta obaveza tokom ovog dana, a ukoliko se sve kockice slože - danas se možete I opariti. Bitna pitanja ostavite za sutrašnji dan. O jednoj osobi vrlo intenzivno razmišljate. Mogućnost susreta.

ŠKORPIJA

Impulsivna ponašanja danas vam ne donose očekivani rezultat. Više budite proračunati. Jak kontakt sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Neke varnice mogu sevnuti na brzinu, stoji mogućnost čak I za avanturu.

STRELAC

Osećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Situacija će pokazati da je sve lakše ostvarivo nego što ste vi mislili. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom ovog odnosa.

JARAC

Vaša je poslovna situacija stabilna i dan može doneti i dobre vesti i dogovore. Rešavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju.

VODOLIJA

Ovaj dan može biti momenat kada ćete mnoge stvari pokrenuti I promeniti. Dogovori koje budete ostvarili vam donose mogućnost za uspeh I u poslovnom, ali I u finansijskom segmentu. Susret sa nekim će vas prodrmati.

RIBE

Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova, a pojedine Ribe mogu dobiti najavu finansijskih priliva. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u večernjim satima.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.