Tečni ili aktivni kiseonik jeste dezinfekciona tečnost koja pozitivo deluje na uklanjanje virusa, bakterija i gljivica. Sastoji se od ozona koji blagotvorno deluje na kožu jer sadrži tri, umesto dva atoma kiseonika, što ga čini aktivnim sastojkom.

Bakterije i ostali slični mikroorganizmi talože se u porama i glavni su uzorčnici akni, bubuljica, mitisera i ostalih iritacija na koži. Aktivni kiseonik jeste jedan od najboljih načina čošćenja kože, koji uz to i hrani sve ćelije i pruža im anti-age efekat.

On pospešuje obnavljanje površinskog sloja kože i čini je otpornijom. Vraća joj elastičnost, svežinu, jedrinu i zdrav izgled. Može i ubrzati cirkulaciju i osvežava umornu kožu.

Možete ga koristiti i četiri puta u toku dana, a kako ne peče i ne peni, mogu ga koristiti i deca.

Kako ga pravilno koristiti?

Aktivni kiseonik prvo naprskajte na gazu ili papirnu maramicu. Nakon toga, naprskajte ovo sredstvo direktno na lice, pa na lice stavite gazu ili maramicu koju ste prethodno poprskali tečnim kiseonikom. Ostavite da deluje 20 do 30 minuta, a nakon toga nemojte nanositi kreme i slične preparate kako bi koža potpuno upila preparat.

Posle par dana redovne upotrebe primetićete da vaša koža izgleda mlađe i svežije.

Izvor: magazin.novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.