Žena ispričala kako je od MUŽA KRILA DA JE TRUDNA, pa odlučila OVAKO da ga IZNENADI: Žene su je "bombardovale" pitanjima (VIDEO)

Nedavno je žena po imenu Ibolija Martin, inače majka dvoje dece, na svom TikToku objavila snimak koji je vrlo brzo postao viralan i u njemu otkrila da još nikome nije priznala da čeka i treće dete, čak ni svom mužu. Odlučila je da to učini tokom porodičnog fotografisanja, jer je želela da njegova prva reakcija bude zabeležena.

Ilustracija Foto: Natalia Deriabina/Shutterstock
Ilustracija Foto: Natalia Deriabina/Shutterstock
.

Njen snimak je za nekoliko dana pregledalo oko 7,8 miliona ljudi, a na TikToku je izazvao i veliku raspravu o tome da li je u redu podeliti takvu vest sa supružnikom na način na koji je ona to učinila. Mnoge žene su izjavile da tako nešto nikada ne bi mogle da sakriju.

"Do našeg porodičnog fotografisanja neću reći suprugu da očekujemo naše treće dete", napisala je žena u opisu videa.

.

Na snimci se vidi i kako sama prolazi prvi ultrazvuk u trudnoći, te kako se njeno dvoje dece pripremaju za porodično fotografisanje, a ova mama je ubrzo objavila i snimak u kom je budućem tati saopštila sledeće: "Dodajemo još malo ljubavi našoj porodici u 2023", stajalo je opisu snimka.

"Ne znam kako si uopšte uspela da sakriješ. Moj muž bi odmah saznao po jutarnjim mučninama", napisala je jedna žena.

"Moj bi bio vrlo uznemiren što ga nisam uključila u prvi pregled", dodala je druga.

"Svako priča svom mužu. Ja svog dobro poznajem i ovo je bilo divno iznenađenje za njega", zaključila je autorka.

@ibolyamartin

The moment he found out ❤️

♬ original sound - Ibolya Martin