ZALEPILA SAM SEBI USTA DA BIH SPASLA BRAK: Bili smo na ivici razvoda, a ovo mi je promenilo život!

Tridesettrogodišnja žena, Džejn Tarant otkrila je kako joj je lepljiva traka pomogla da spasi brak sa svojim tridesetdevetogodišnjim mužem. Iako svi prvo pomisle da je mnogo pričala, ne, ipak nije to u pitanju.

.

.

Reč je zapravo o tome da je tokom sna toliko glasno hrkala da je njen suprug u nekom trenutku poželeo da se razvede od nje.

Ona se tada odlučila da lepljivu traku zalepi preko usta, piše New18.com.

Džejn je imala problem sa disanjem, a veoma brzo se i zamarala. Tokom noći ona je užasno glasno hrkala i pravila čudne zvukove noću, što je izluđivalo njenog partnera koji zbog svega toga nije mogao da spava.

Godinama se borila sa manjim zdravstvenim problemima, a kada je prvi put primetila da ima poteškoće u disanju kroz nos, i da uvek diše na usta, imala je samo sedam godina.

Džejn je saznala da je moguće "istrenirati" disanje kroz nos i to joj je promenilo život.

- Kad sam prvi put čula za to, pomislila sam "O Bože, ne, to nije za mene". Ali želela sam da promenim svoj život, pa sam zalepila lepljivu taku preko usta.

Ne samo što joj je ovaj potez poboljšao fizičko zdravlje, već je poboljšalo i njen odnos sa mužem.

- Toliko sam hrkala i pravila tako čudne zvuke da me je muž, iz šale, zvao Predator i Dart Vejder. Sada sam promenila način disanja, potpuno sam tiha - priznaje ona, dodajući da je komadić trake postao njen svakodnevni "modni dodatak" i da nigde ne ide bez njega. Sa trakom na ustima vozi bicikl, ide u prodavnicu, po ćerku u vrtić...

- Ljudi misle da je to čudno, ali meni je pomoglo - insistira Džejn, dodajući da sada bolje i spava, pa je odmornija.