Uklonite fleke od PUDERA I KARMINA sa omiljene garderobe! Nećete verovati koja DVA PROIZVODA će vam pomoći MOMENTALNO!

Maskare, farbe za kosu, kreme za samopotamnjivanje su prava noćna mora, ali to nikako ne znači da se ove fleke ne mogu skinuti.

Foto: HalynaRom/Shutterstock
Foto: HalynaRom/Shutterstock
.

Skidanje fleka sa odeće je veoma naporno, posebno kada fleke od pudera naprave ružne mrlje na omiljenoj košulji. Fleke od karmina na kragni su još gore, jer ruževi imaju masniju strukturu, boje su jarke i sve više se razmazuju svakim dodirom.

Za skidanje fleka od karmina koristite najbolje sredstvo iz "domaće radinosti" – lak za kosu! Poprskajte ga preko mrlje i ostavite desetak minuta, a potom isperite vodom i stavite u mašinu za pranje veša. Ova metoda se pokazala veoma uspešnom u skidanje fleka od karmina.

Puderi novije generacije koje proizvođači reklamiraju da su postojani i 24 sata, mogu da stvore velike probleme ženama, jer nema ništa gore od toga kada se već našminkani oblačite za posa. Puder kao po pravilu ostaje na kragni omiljene košulje, a skidanje ovakvih fleka zahteva momentalnu reakciju. U ovom slučaju, najbolje sredstvo za skidanje fleka prouzrokovanih tečnim, kamenim ili puderom u prahu, je pena za brijanje! Nanesite je preko mrlje, nežno utrljajte prstima ili sunđerom i isperite hladnom vodom.