Skarlet ima dva propala braka, a treći joj se smeši

Nakon dve godine veze slavna američka glumica, 36-godišnja Skarlet Johanson i njen partner, 36-godišnji komičar i jedan od autora emisije "Saturday Night Live", od ovog vikenda su vereni!

Skarlet Johanson, foto: John Phillips/Getty Images, Entertainment
Skarlet Johanson, foto: John Phillips/Getty Images, Entertainment
.

Lepu vest službeno je potvrdila glumičina zastupnica, za "Associated Press", naglasivši kako se par verio u tajnosti i da još uvek nisu otkrili termin venčanja.

Glumici će to biti treći, a komičaru Kolinu prvi brak. Par je već dobro poznat medijima s obzirom na to da jedan drugog već dve godine redovno prate na crvenim tepisima i brojnim drugim javnim događanjima gde ne propuštaju da jedno drugom pruže maksimalnu podršku.

Slavna glumica pre upoznavanja sa Kolinom imala je dva braka i dva kraha. Prvo sa glumcem Rajanom Rejnoldsom, današnjim suprugom koleginice, zanosne glumice Blejk Lajvli, sa kojim je u braku bila od 2008. do 2011. godine, a potom je sličnu sudbinu doživela i u braku sa francuskim novinarom i kolekcionarom Romanom Durijakom.

Sa njim je službeno bila takođe tri godine, od 2014. do 2017. godine, a iako je par u braku dobio danas petogodišnju ćerkicu Rouz Doroti, ljubav ipak nije izdržala.

Na sreću komičara koji je u lepoj Skarlet pronašao ženu sa kojom se želi skrasiti, a glumica u njemu osobu koja joj je vratila veru u ljubav.

Skarlet je, uz dva propala braka, izlazila i sa drugim slavnim zvezdama poput Šona Pena, Džoša Hartneta i Džareda Leta.

Izvor: Stil/ cover.style