Privucite SAMO POZITIVNO U SVOJ DOM: Stavite ovaj detalj ispred ULAZNIH VRATA i promenite tok energije

Feng šui kaže da nas upravo ulazna vrata štite od negativnih uticaja. Idealno je da ulazna vrata budu bele boje, blistava i sjajna, sa metalnom bravom, drškom i obavezno pločicom sa prezimenom. Ako nije moguće obojiti vrata u belo iz estetskih razloga, ona moraju biti besprekorno čista, obojena i dobro osvetljena.

Izvor: 24sedam.rs/K.B.  |  
Foto: New Africa/Shutterstock
Foto: New Africa/Shutterstock
.

Prostor ispred vrata mora biti očišćen, a postavljanje cveća ispred vrata se smatra najboljim rešenjem. Stručnjaci koji se bave uređenjem prostora preporučuju da vrata budu ukrašena kako sa spoljne, tako i sa unutrašnje strane. Možete ih ukrasiti ili okačiti venčić, i to ne samo tokom praznika, već tokom cele godine.

Ovim se privlači pozitivna energija i štiti od energetskih vampira i loših vibracija. Stalna promena ukrasa održavaće pozitivnu atmosferu i energiju tokom cele godine. Sve ovo pomaže u stvaranju harmonične i zaštićene atmosfere u vašem domu, koja će privući izobilje i zdravlje.

Ukoliko sledite feng šui pravila za ulazna vrata možete doprineti stvaranju pozitivnog energetskog okruženja u svom domu, donoseći harmoniju i zaštitu od negativnosti. Malo ulaganja i obraćanja pažnje na detalje kao što su boja, čistoća, osvetljenje i dekoracija vrata, može doneti velike pozitivne promene u vašem životnom prostoru.