Preduhitrićemo koronu: To je bila ideja partnera 90+ kada su rešili da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav

Dženin (91) i Don Sandrin (91) venčali su se na Floridi, jer su želeli da legalizuju svoju ljubav usred epidemije, imajući na umu da je to važno ako neko od njih dvoje ipak mora da ode u bolnicu zbog korona virusa.

Rekli su Da uprkos koroni, foto: Depositphotos/Dubova
Rekli su Da uprkos koroni, foto: Depositphotos/Dubova

Par iz Sent Petersburga venčao se na Uskrs jer je bilo vreme da vezu podignu na viši nivo, prenosi Tampa Bej tajms.

"Imamo jednostavnu vezu, Imamo iste priče. Živeli smo u isto vreme, i zato smo se odlučili na ovaj veliki korak pre nekoliko nedelja. Zbog okolnosti koje se dešavaju u društvu, osećali smo da treba da ozvaničimo odnos, kako bismo bili zaštićeni", rekla je Dženin.

Prstenje su kupili preko interneta, organizovali svadbu u dvorištu svog pastora u plaži u Sent Petersbrgu.

Lista gostiju bila je po propisu, mala, ali su najave i pozivnice poslate mejlom na više od 200 adresa uz njihov zajednički hit iz mjuzikla iz 1956. godine "Odvedi me na vreme do oltara".

Par je rekao da su im zajednički smisao za humor i zajedničko vaspitanje, a i da su oboje udovci. Dženin, kojoj je prvi suprug umro 1970. godine, na ceremoniji se pridružio jedan od njena tri sina, dok je Don imao rođaku pored sebe.

"Kada smo zapravo započeli vezu u julu prošle godine, rekao sam Dženin da ne znam koliko dana imamo, ali imamo ovo danas", rekao je Don Sand.

Izvor: b92.net