Poznati koji su odlučili da nemaju decu: Bila bih loša majka, ne razumem decu

Veliki broj poznatih ličnosti odlučio je da roditeljstvo nije za njih, a svako od njih ima svoj razlog zbog čega ne želi da ostvari ovu životnu ulogu.

Foto: Profimedia / CBS
Foto: Profimedia / CBS
.

"Ne želim da donesem svoje dete na ovu us**nu planetu", rekla je pevačica Majli Sajrus, dodajući:

"Ne želim da rodim dete koje će morati da se nosi s problemima sveta".

Američka voditeljka Opra Vinfri (67) smatra da roditeljstvo nije njen poziv.

"Mislim da bi bila loša majka, jer ne razumem decu i njihove probleme".

Glumac Leonardo Dikaprio, jedan od najvećih holivudskih zavodnika, jednom prilikom je i objasnio da ne želi da bude otac.

"Da li stvarno mislite da bih hteo da dovedem dete u ovakav svet? Ako se slučajno desi, pa dobro, desilo se. Ali dobro, ne želim više da ulazim u detalje, jer postoji šansa da budem pogrešno shvaćen", rekao je glumac.

Vinona Rajder (50) se dugo mučila sa osudom okoline zbog toga što ne želi decu, ali, kako kaže, njen otac joj je bila velika podrška u krajnjoj odluci.

"Moj brat ima svoju decu, a zahvaljujući njima ja imam svu ljubav koja mi treba. Previše sam luda za njima", rekla je ona 2014. godine ,dodajući:

"Moj otac je bio jedini muškarac koji je podržao moju odluku, jer me najviše razume".

Džared Leto (49) smatra da deca zahtevaju veliku pažnju i posvećenost, a on to ne može da im pruži, s obzirom na svoj tempo života.

Ni omiljeni glumac Kijanu Rivs ne želi da postane otac, s obzirom da je prošao kroz traumatični događaj gde je njegova partnerka izgubila dete u osmom mesecu trudnoće. A sada su već godine uradile svoje.

"Prekasno je. Gotovo je. Imam 52 godine. Neću da imam decu".

Dženifer Aniston (52) dugo se borila sa raznim spekulacijama o roditeljstvu. Međutim, glumica je široj javnosti poslala jasnu poruku.

"Želim da znate da nisam trudna. Dosta mi je tračeva. Mi žene smo kompletne sa ili bez deteta".

Džon Ham (50) iskreno je rekao da "bi bio grozan otac" i da ne može da vidi sebe u toj ulozi.

"Gledam svoje prijatelje koji imaju decu i odmah pomislim: 'Čoveče, kako ste uopšte budni u 6 ujutru?' Deca mi nisu prioritet, a mislim da ne bih imao vremena za njih. Nemojte podgrešno da razumete, ja volim decu, ali, jednostavno, ne bih mogao da budem otac".

Izvor: superzena.b92.net