Ova mama za svog sina u restoran NOSI HRANU OD KUĆE! Objasnila i zašto, a mišljenja su podeljena... (VIDEO)

I sami roditelji dobro znaju koliko je nekada izazovno i teško imati obrok u restoranu, na javnom mestu, sa porodicom, odnosno sa decom, pa se jedna mama dosetila trika kako da olakša svom sinu. Pre odlaska u restoran, ona kod kuće pripremi kompletan obrok za njega koji će pojesti u restoranu. U snimku, koji je objavila na TikToku, objasnila je i zašto to praktikuje.

Izvor: index.hr  |  
.

.

Reč je o dvogodišnjaku, kom njegova mama brani da jede hranu iz restorana. Osim što je hrana u restoranima skupa, pa neće da plati nešto što će njen sin samo jednom da stavi u usta, takođe smatra da je ono što je ponela iz svog doma mnogo zdravije nego hrana iz restorana.

Ona dodaje i kako je njen sin još uvek mali da ima dovoljno strpljenja da sačeka hranu koju naručuju zbog čega joj je mnogo jednostavnija opcija da mu da obrok koji je i sama spremila.

Mišljenja ljudi ispod njenog snimka su podeljena. Dok jedni sa njom dele mišljenje, drugi misle da je to samo jedan od načina kojim će razmaziti svoje dete, umesto da ga uči strpljenju i disciplini.