Roditelji žele da im deca jednoga dana budu jednako uspešna, ili još uspešnija od njih, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, izuzetak je mama Karla Beluči, inače influenserka i bivša "Only Fans“ zvezda, koja svoju 18-godišnju ćerku uveliko priprema da nastavi njenim stopama.

Karla je godinama bila uspešna korisnicima na pometnuoj platformi za druženje, ali je jednog dana ugasila profil i tako rastužila mnoge, a razlog je zato što su se, kako ona kaže „javljale samo propalice“.

Ipak, Karla je svoju ćerku Tanišu podržala u tome da otvori lični profil, pogotovo otkada je to postalo legalno u Americi.

"Više sam nego srećna što svoju ćerku mogu da naučim brojnim trikovima porno zanata“, rekla je Karla, pa se pohvalila kako ćerku uči i da tverkuje.

"Nije ni znala da mi tako dobro ide, i dobro je što je podučavam jer se tako i nas dve super zabavljamo. Ona sada ima 18 godina i više imamo prijateljski, nego majka-dete odnos“, zaključuje Karla.

"Na "Only Fans-u" može da zaradi značajnu svotu novca, koja može da joj promeni život. Čak i stotine hiljada dolara, pre nego što napuni 21. godinu, ako bude pametna“, kaže Karla koja je na ovaj način zarađivala tokom svoje četvrte trudnoće.

Ipak, Karla je odlučila da odustane od karijere na "Only Fans-u“, zato što ima u planu da započne karijeru na televiziji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.