Muškarac ODBIO DA PRISUSTVUJE porođaju, zbog OVIH RAZLOGA koje njegova supruga smatra smešnim!

Svaka žena tokom porođaja treba da ima podršku i ohrabrenje, pa zato nije čudno što možda želi u porođajnoj sali prisustvo svog partnera.

Ilustracija Foto: EmiliaUngur/Shutterstock
Ilustracija Foto: EmiliaUngur/Shutterstock
.

Jedna buduća mama našla se u strahu i neverici nakon što je njen suprug izjavio da ne želi da prisustvuje porođaju, jer mu je sam proces "odvratan".

Buduća mama je za časopis "Slate" objasnila da je trudna sa svojim prvim detetom tek nekoliko nedelja, a porođaj je već problem u njenom braku.

“Znam da mogu sama da se pripremim i planiram, ali želim da moj suprug bude uz mene. Bio mi je uteha i podrška u trudnoći, ali se sada plaši da bude u sali“, napisala je, prenosi tuzlanski.ba.

Objašnjava da nje suprug dolazi iz sredine u kojoj muškarci obično čekaju radosnu vest u čekaonici, pa i on sada brine hoće li u porođajnoj sali ostati paralizovan od straha ili da će čak možda reći nešto pogrešno.

“Rekao mi je da mu je pomisao da svedoči tome svemu grozna. Upotrebio je malo blažu reč, ali jasno je što je hteo da kaže”, dodala je žena i potražila savet kolumnistice Prudence.

“Recite mu da učini što god želi. Ali ako već sada pokazuje slabost, to bi mogao biti još veći problem kad stigne beba. Okupite prijatelje i porodicu, recite im da vaš partner nije siguran hoće li i kako će moći da pomogne i potražite njihovu podršku, ako smatrate da bi bili tu za vas", samo su neki od komentara na njeno pitanje.