@ingrid.cortes Les dejo un borrador. Nada mas lo veo y me duele la espalda otra vez jajajaja🫣 #tbt #borrador #momlife #multiplesmom #triplets #fyp #triates ♬ sonido original - ⚡️Erick UT⚡️

Ingrid Kortes privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama snimkom na kojem je pokazala kako je izgledao njen trudnički stomak uoči porođaja.

Rodila je trojke, a svoje trudničko iskustvo delila je svih devet meseci sa pratiocima. Stomak joj se kroz mesece menjao, a u poodmakloj trudnoći dobila je mnoštvo strija i osećala je i užasne bolove.

Video mlade mame objavljen na TikToku ima čak 1,7 miliona pregleda, a ona je uz snimak napisala: "Čim pogledam ovaj video, odmah me opet zabole leđa".

Stručnjaci tvrde da je u poslednjih nekoliko godina broj višeplodnih trudnoća u porastu, kako zbog tretmana za oplodnju, upotreba lekova za plodnost, tako i zbog genetike, broja prethodnih trudnoća i godina žene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.