Ženski horoskop od 14. do 20. decembra – Ne odlažite rešenje važnih pitanja!

Lavice će sredinom decembra osetiti nalet snage, što će im pomoći ne samo da sve zadatke izvrše na vreme, već i da započnu nešto novo. Dame rođene u znaku Raka moći će da prevladaju sve poteškoće i da reše teška pitanja ako veruju u sebe i prestanu da podcjenjuju svoje zasluge.

Dame, ne propuštajte prilike!, foto: Depositphotos/Anna_Om
Dame, ne propuštajte prilike!, foto: Depositphotos/Anna_Om
.

Period od 14. do 20. decembra ne možemo da nazovemo teškim, ali astrolozi preporučuju da ne odlažete rešenje važnih pitanja, a takođe ne smete da zaboravite da će samopouzdanje i dobro raspoloženje biti važni pratioci uspeha u svim sferama života.

Ovan

Astrolozi preporučuju energičnim damama ovog znaka da troše energiju na sport, negu i transformisanje svog doma. Savetuje se da ove nedelje budete aktivni, jer ako ne potrošite energiju konstruktivno, raspoloženje bi moglo da postane agresivno.

Mirno usmerena energija pokazaće se korisnom, a u periodu od 14. do 20.12. sreća će biti na strani onih koji misle pozitivno.

Bik

Dame rođene u ovom znaku ove nedelje moći će da se nose s novim problemima s pozitivnim stavom i samopouzdanjem.

Astrolozi preporučuju da verujete u najbolje, kako privremene poteškoće ne bi postale nepremostiva prepreka. Promena u izgledu može pomoći da se osećate bolje.

Blizanci

Astrolozi preporučuju damama ovog znaka da se usredsrede na rešavanje poslovnih problema. Energija zvezda i planeta je povoljna, a početak nedelje biće izvrsno vreme za privlačenje materijalne dobrobiti.

Bliže vikendu, žene Blizanci će moći da se pohvale svojim uspesima i da provode vreme s voljenima, "naoružane" optimizmom.

Rak

Od 14.12. do 20.12. dame rođene u ovom znaku moći će da prevladaju sve poteškoće i da reše teška pitanja ako veruju u sebe i prestanu da podcenjuju ​​svoje zasluge.

Astrolozi preporučuju započinjanje nedelje s afirmacijama kako biste poboljšali svoje samopoštovanje i privukli energiju blagostanja. Ovaj stav pomoći će vam da se nosite sa bilo kojim zadatkom.

Lav

Lavice će sredinom decembra osetiti nalet snage, što će im pomoći ne samo da sve zadatke izvrše na vreme, već i da započnu nešto novo.

Astrolozi ne isključuju neočekivana putovanja, zanimljiva poznanstva i neočekivane ponude, što će se u budućnosti pretvoriti u dobru zaradu. Intuicija, koju vredi poslušati, pomoći će vam da ne propustite priliku.

Devica

Astrolozi Devicama obećavaju aktivnu nedleju prepunu događaja i sastanaka. Nije isključena komunikacija s ljudima s kojima su kontakti već duže vreme izgubljeni, pa čak i obnavljanje komunikacije s bivšim partnerima.

Device će otkriti nove sposobnosti, čiji će razvoj pomoći u napredovanju na potpuno novom polju i doneće ne samo zadovoljstvo, već i prosperitet.

Vaga

Astrolozi preporučuju Vagama da budu aktivne kako ne bi propustile darove sudbine. Ove nedelje će se energija zvezda i planeta zalagati za promene kojima se ne bi trebalo odupreti.

Zanimljive ponude dobijaće se tokom cele nedelje, a dame će morati da biraju one najznačajnije.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje kočiti nesigurnost i nametnuti osećaji straha ili teskobe. S tim u vezi, astrolozi preporučuju da današnji dan započnu s pozitivnim afirmacijama koje će im pomoći da se nose s opsesivnim mislima i odbace sumnje.

Dame ovog znaka ne bi trebalo da zaborave da su u njihovim rukama ključevi uspeha.

Strelac

Za ženu Strelca horoskop obećava prilično napornu nedelju, kada će biti više obaveza nego inače.

Uprkos zauzetom rasporedu, dame će moći da ispune potrebne zadatke na vreme, ako slede jasan plan. Potrebno je odmoriti se na vreme i steći snagu za osvajanje novih vrhova.

Jarac

Za dame ovog znaka u poslovnom okruženju i ličnom životu važno je da se oproste od sumnjičavosti i odustanu od nagovaranja. Njihovo mišljenje biće važno drugima, ali važno je da ga izraze bez agresije i pritiska.

Takođe, ove nedelje biće prilika za poboljšanje finansijske situacije, a Jarčevi će morati da se pokažu u najboljem svetlu kako bi stekli autoritet.

Vodolija

Žene Vodolije će osetiti želju da borave u svom domu. Uređenje doma za novogodišnje praznike biće izvrstan način za opuštanje i punjenje dobrim raspoloženjem.

Večernja druženja s voljenim osobama pomoći će im da vrate harmoniju i poverenje u odnos.

Ribe

Astrolozi preporučuju Ribama da ne odlažu rešavanje problema.

Ove nedelje energija zvezda i planeta biće povoljna, što znači da možete sigurno da sprovedete akcije kako biste u novoj godini započeli novu životnu fazu i rešili pitanja koja se vuku od prošle godine, piše Atma.