Vodolije se DANAS „OTVARAJU“ voljenoj osobi, dok Lavovi moraju da se PRILAGOĐAVAJU da bi stvari funkcionisale, a evo šta Bikovima ZAMERA partner

Evo šta vam zvezde poručuju ove srede!

Olga Savić  |  
Foto: Look Studio/Shuttrstock
Foto: Look Studio/Shuttrstock
.

OVAN

Napetost u komunikaciji sa poslovnim saradnicima će biti prisutna, najviše zbog pritiska koji mogu vršiti na vas. Požurivanje, kratki rokovi – sve ovo vam donosi nervozu. Teško usklađivanje je prisutno i u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da dođe i do svađanja ili distanciranja.

BIK

Možete uraditi više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti iole lako. Nesporazumi u komunikaciji ili teškoća u dogovorima će biti prisutni. Voljena osoba vam može zameriti zbog nekih reči ili postupaka, ali vi nećete biti spremni da priznate deo svoje krivice.

BLIZANCI

Moraćete da promenite planove, jer ništa neće fukcionisati onako kako želite. Prisutna je težina u poslovnom segmentu, naporne saradnje, a ako morate da napravite dogovor – pripremite se na prepreke i blokade. U odnosu sa voljenom osobom - vodite „lake priče“.

RAK

Neke obaveze vam „vise nad glavom“ i nećete moći da se opustite dok ih ne završite u potpunosti. A to će danas biti dosta naporno i opterećujuće po vas. Emotivni partner vam jako nedostaje, ali nikako ne uspevate da se uklopite što se vremena za susret tiče.

LAV

Malo ste u raskoraku sa vremenom, ali ćete se truditi da sve postignete što ste isplanirali. Osećate da se neke poslovne situacije zakuvavaju ali smatrate da nije vreme da reagujete. Sa emotivnim partnerom je potrebno više prilagođavanja da biste mogli da funkcionišete.

DEVICA

Danas jednostavno niste raspoloženi za posao. Teško vam je da funkcionišete, teško vam je da razmišljate, a najteže vam pada da komunicirate sa ljudima oko vas. Jedva ćete čekati da završite sa radnim danom i da pobegnete kući. Najbolje u zagrljaj voljene osobe.

VAGA

Teški sagovornici, a vi jedva uspevate da se kontrolišete i da ne „eksplodirate“. Osetićete olakšanje kada budete završili sa radnim vremenom. Razočarani ste partnerovom nemogućnošću da se uklopi u vaše planove. Ipak, trudićete se da se to na vama ne vidi.

ŠKORPIJA

Jedino velikom ličnom snagom i samokontrolom uspevate da ostanete mirni u napetim poslovnim situacijama. Ipak, želećete da što pre pobegnete od nekih osoba koje su vam danas teške. Emotivni partner se trudi da vam ugodi i oraspoloži vas...

STRELAC

Priveli ste kraju veću obavezu i osećate iscrpljenost. U prvom delu dana teško ćete funkcionisati, i najradije ćete se sklanjati od nekih napornih ljudi. Smatrate da voljena osoba preteruje po nekim pitanjima i nećete se ustručavati da pokažete svoje nezadovoljstvo.

JARAC

Možda je danas previše obaveza, ali se trudite da sve okončate na vreme i da ne zaboravite ništa od onoga što vam je bitno. Bićete sporiji, ali samo iz razloga što ne želite da napravite grešku ili propust. Najviše će vam prijati mirno popodne i opuštajući momenti sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Od vas se zahtevaju brze reakcije i komunikativnost, a to će vam teško pasti. Umorni ste ili u nekoj formi energetskog pada i trebaće vam više napora nego inače da biste bili funkcionalni. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – otvorićete neke interesantne teme.

RIBE

Neko iz kolegijalnog okruženja može vam pomoći da prevaziđete napornu situaciju ili da završite posao na vreme. Dobili ste poziv za izlazak ili za druženje sa prijateljima, ali vam obaveze oko kuće ili oko nekog od članova domaćinstva ne dozvoljavaju da se opustite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com