OVAN

Hrana

Odlična sedmica da otpočnete sa dijetom ili sa novim režimom ishrane, jer ćete lako da se „ušemite“ i odricanje od omiljene hrane vam neće teško pasti (osim kad su slatkiši u pitanju….tu će biti gusto).

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite pod snažnim utiskom svega što se u protekloj nedelji izdešavalo. Preplavljeni osećanjima kao posledicom događaja koji su vas u priličnoj meri poljuljali. Neki susreti koji su se dogodili, poznanstva, flertovi (ili pak mnogo više od toga) učiniće da makar do polovine nedelje budete kao na sedmom nebu. Zauzeti će uglavnom uspevati da se sa voljenom osobom dogovore oko svega, mada će biti par momenata u ovoj nedelji koji će doneti prepreke ili nervozu. Još uvek ima više nego dovoljno prostora da vas dvoje uživate, zabavite se ili odete na putovanje. Naravno, ima prostora I za jake strasti

Posao

Može vas pratiti osećaj da ste na nekoj vrsti raskrsnice. Svesni ste da trenutno niste zadovoljni I da vam je potrebno nešto novo da bi vas pokrenulo – poslovna svakodnevica, pogotovo sada kada je obim obaveza izraženo povećan umara vas I mentalno I fizički I ne daje vam pravi motiv. No, za sada ne možemo da pričamo o nekim korenitim promenama, a one vam se ni ne bi preporučivale. Sačekajte jesenji period koji će doneti rešenja. Finansije su u blagom oporavku, troškovi su smanjeni.

Zdravlje

Promene u načinu ishrane, kao I redovna fizička aktivnost će vam prijati.

BIK

Hrana

Apetiti je kod nekih Bikova otišao nebu pod oblake….dok se kod drugih zarozao I nema ga nigde. Različito reagujete na podsticaje iz okoline koji su u ovoj sedmici dosta jaki.

Ljubav

Porodični segment vam oduzima dosta vremena, energije I živaca – nekome kroz lepe ali pomalo stresne događaje, nekome kroz brigu I nervozu sa članovima familije. Doduše, biće kod nekih od vas baš finih razloga za radovanje (no, ta “radovanja” će vam isto tako radosno isprazniti novčanik). U svakom slučaju – vučete izazovne situacije kroz ovu nedelju, pa baš I niste raspoloženi da preterano ugađate voljenoj osobi. Ako je za utehu – I partner je u nekom svom filmu, pa se tako lepo mimoilazite ovih dana….Slobodni – dešavanja sa nekim vam popravljaju raspoloženje i donose mnogoooo osmeha.

Posao

Stoji da ćete se I u ovoj nedelji malo nervirati, možda žuriti zato što je obaveza previše, I da vam okolnosti neće dati da se lako organizujete – ali to neće uticati na krajnji rezultat koji će biti skroz korektan. Takođe, budite malo strpljiviji prema saradnicima I nemojte dozvoliti da vas sitnice ili glupe primedbe izbacuju iz takta. Prilivi su promenljiva stavka sada I ne daju vam dovoljnu stabilnost – jedino na šta možete računati, na žalost, jesu troškovi. Neka se makar troši na lepe događaje I radost.

Zdravlje

Hormonski disbalans, prehlade I osetljivo grlo.

BLIZANCI

Hrana

Oči će vam biti gladne, a posle ćete kukati kad želudac počne da odbija saradnju. I stres može sada uticati na način ishrane – bilo da idete u plus ili u minus.

Ljubav

Malo ćete kidati živce jedno drugom, malo vas neće držati mesto, malo će biti sve sa partnerom veselo, razdragano i puno dobre energije....a malo će biti i momenata u kojima će raspoloženja talasati a komunikacija biti britka. Gledajte da jedno drugom ne dajete baš mnogo razloga za nervozu....ili za ljubomoru. I vežbajte strpljenje, oboje. Slobodni Blizanci – dani će vam proleteti. Dešavanja će se samo nizati jedno za drugim – biće tu i nervoze zbog promena u planovima, ali će zato biti mnogo više pozitivnosti, flertovanja i kontakata koji vam prijaju. Uživaćete u putovanjima, izlascima, avanturi.

Posao

Jedna uzavrela sedmica je pred vama. Kao da će sve odjednom doći na dnevni red – I dogovori (skopčani sa jurnjavom I promenama) I papirološka I administrativna pitanja (češće nego inače će vam faliti “jedan papir”) I rešavanje zaostalih obaveza (pogotovo onih za koje ste mislili da će vas zaobići). Još ako na to dodamo da će biti kašnjenja I probijanja rokova (ili ono da završavate u poslednjem trenutku), da će vam veze I tehnika povremeno zadavati glavobolju – onda je situacija jasna – nedelja kroz koju ćete protrčati.

Zdravlje

Osetljivo grlo, prehlade, alergije, povremeno stomačne tegobe.

RAK

Hrana

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za ishranu doneće pojačane apetite I potrebu da se više uživa u hrani. Pogotovo kod onih koji su ovih dana na odmoru pa su rešili da više sebi daju “na volju”.

Ljubav

Biće I talasa nesigurnosti i sumnji, biće i talasa nervoze u komunikaciji i reči na koje možemo da se posečemo....ali biće i vrućih emocija, osmeha koji izbrišu sve tenzije, biće i zajedničkih putovanja ili izleta, provoda – koji će uklanjati negativnosti i donositi dobru energiju. Ako sve ovo ne bude dovoljno – biće tu i podrške od strane prijatelja koji vam daju vetar u leđa i uz koje ćete oboje moći da se opustite. Slobodni Rakovi – ne dozvoljavate da vam prošlost ponovo uđe u život, koliko god vas povremeno mamila. Konekcija i komunikacija sa nekim novim postoji. Za sada vam je lepo. Neka tako potraje.

Posao

Neka isplata koju očekujete kao ozebao sunce – stići će otprilike do polovine nedelje. No, znate kako kažu – kako došla, tako otišla. Suviše je zaostalih obaveza koje treba isplatiti….ali I vi ćete biti široke ruke I potrošiti više nego što biste smeli. Što se poslovnog dela tiče – trebaće vam dobri živci I dosta strpljenja za sve dogovore, pregovore, sastanke ili kontakte sa saradnicima – a njih će biti dosta tokom ove sedmice. Neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče I projekte. U uslužnim delatnostima porast posla.

Zdravlje

Ishrana, disajni organi, osetljivost kože.

LAV

Hrana

Promenljiva raspoloženja, a samim tim – i variranja u apetitu. Emotivne, ali I sve ostale nedoumice nemojte rešavati hranom – jer su vam stomak I varenje dosta osetljivi.

Ljubav

Trenutno ste usmereni na sebe, svoje potrebe, na to šta vi želite, gledate na sve situacije iz svoje perspektive (koja sada možda I nije najobjektivnija) – što će se svakako odraziti na odnos u kojem ste. Kod nekih od vas – kroz neželjenje da se uskladite sa partnerom, kod drugih – kroz isterivanje svoje volje, kod trećih – kroz pokušaje da okrenete situaciju u odnosu “u svoju korist” ili definišete neke stvari koje ste do sada puštali da idu kako idu. Biće I onih Lavova koji će pokušavati da poboljšaju situaciju sa voljenom osobom kroz ulaganje velike količine truda, ljubavi ili kroz pojačanu zajedničku društvenu aktivnost. Slobodni – intenzivni kontakti sa suprotnim polom, bilo da su u pitanju nove osobe ili stari poznanici, simpatije, partneri….

Posao

Sada bi vam više odgovaralo da ste na odmoru, jer ne postoji naročita fokusiranost na sve ono što se za posao vezuje. I potreba za uživanjima I lepotom je naglašena – što bi eventualno išlo na ruku onima koji se bave umetnošću, lepotom, kreativnošću, koji su prisutni u javnom životu – za suvu poslovnu realnost I praktičnu svakodnevicu sada baš I nema mnogo mesta kod vas. Zato će oni koji se bave nekim “standardnim” poslovima u ovom periodu imati pojačanu nervozu I mogućnost tenzije sa saradnicima.

Zdravlje

Potrebno vam je jedno jako “resetovanje”, odmor I relaksacija – da biste se osećali dobro.

DEVICA

Hrana

Više vodite računa o kvalitetu I roku trajanja namirnica koje koristite, ali I o tome da ishrana bude uravnotežena. Stomak može biti dosta osetljiv i lako „reagovati“ ovih dana.

Ljubav

Dogovori sa partnerom, razumski I praktični – oni u kojima se bavite stvarima I situacijama koje su neophodne za funkcionisanje na dnevnoj bazi – sve će to ići kako treba. Emotivno – baš I ne. Jer, tu može postojati osećaj uskraćenosti, nezadovoljstva. Dok će neki od vas imati u ovom periodu pojačane sumnje u iskrenost I vernost partnera, drugi mogu otići u potpuno suprotnom pravcu – I eventualno se baviti sopstvenim flertovima I tajnama. Slobodne Device – dok su neki od vas u potpunosti potisnuli sve što se vezuje za emocije I bave se samo obavezama, drugi su raspoloženi I otvoreni najpre za avanturu.

Posao

Koliko vas sve ono što se vezuje za emotivne želje I potrebe trenutno ne ispunjava, toliko vam poslovni sektor daje prostora da se dokažete I ostvarite. Tu ćete tačno znati na čemu ste I kako je potrebno da funkcionišete na dalje. Da, biće prisutna nervoza I od nje sada ne možete da pobegnete – ali će biti prisutni I motiv I elan. Neke situacije, projekte, obaveze – završavaćete u poslednjem trenutku – ali će rezultati biti više nego dobri po vas. Finansije bi bile vrlo korektne da nema pojačanih troškova.

Zdravlje

Više se relaksirajte I pokušajte da se ne nervirate oko svake sitnice. Budite I nešto oprezniji, moguće su povrede.

VAGA

Hrana

Češći “ispadi” kada je ishrana u pitanju. Imaćete tendenciju da se opustite I prepustite uživanjima u hrani. RAzmišljate da napravite promenu I dovedete se u red – ali od toga trenutno slaba vajda.

Ljubav

Možda I nemate pravih razloga – ali ste trenutno nešto sumnjičaviji prema voljenoj osobi. Možda zbog povremenih nesporazuma u komunikaciji, a možda I zbog toga što će vam neke situacije delovati kao “već viđeno”- pa ćete biti skloni da vrtite filmove unazad I da iznova I iznova analizirate I maltretirate sopstveni mozak. U ovoj sedmici ima prostora za povremene, ali dosta lepe momente sa partnerom – možda je bolje da tražite razloge za radost, umesto razloga za nerviranje. Slobodne Vage – neko vas može fascinirati, ali je malo verovatno da će vas to držati nešto naročito dugo. I da, prošlost je tu.

Posao

S jedne strane – nervirate se oko svega što se vezuje za finansije. S druge – ne radite ama baš ništa konkretno da biste situaciju istinski popravili, šta više – možete biti baš opušteni po pitanjima troškarenja. Što se poslovnog dela tiče – na kratko se dignete I razradite, učini vam se da su neke prilike baš povoljne I da možete napraviti jače pomake….a onda se vratite u fazu otaljavanja jer shvatate da nema čarobnog štapića koji vam trenutno može ostvariti poslovne želje I ambicije.

Zdravlje

Hajte vi blago meni na odmor – to vam je zaista neophodno da biste bili dobro.

ŠKORPIJA

Hrana

Kod vas će biti velikih oscilacija. Dana u kojima se trudite da vodite računa I da se hranite zdravije….ali I dana u kojima ćete imati osećaj da vam je želudac rupa bez dna I da ste konstantno gladni.

Ljubav

Oboje ste u ovom periodu preosetljivi I pomalo na kraj srca – partner nešto više u prvoj polovini nedelje, vi nešto više u drugoj. Takođe, nosite iste energije kada je svakodnevica I dogovor u pitanju, ali različite po pitanju emotivnih potreba I želja. To znači da ćete se nešto teže uklapati I da će za to uklapanje biti potrebno obostrano strpljenje I više tolerancije. Ne ide vam na ruku što ste oboje prilično okupirani drugim stvarima I obavezama – zato ćete morati da se trudite više. Slobodne Škorpije – kod nekih od vas zainteresovanost ide ka osobi koja je nova u vašem životu a ostavila je veliki utisak na vas. Drugima sledi intenzivno podsećanje na prošlost – najverovatnije kroz susret na javnom mestu koji nije planiran.

Posao

Ukoliko ste u ovom periodu na odmoru – to je ubedljivo najbolji potez koji ste mogli da povučete. Jer, period je odličan za resetovanje I otpuštanje tenzije. Ako ste pak tokom ove nedelje poslovno aktivni – pa, tom otpuštanju tenzije nemojte preterano da se nadate. Jer, ovu bismo sedmicu mogli nazvati – sve odjednom, sve sad I odmah, previše intenzivno I zahtevno. Nije problem u vama – vi ćete biti na visini zadatka. Problem je u okolnostima koje su komplikovane I u drugim ljudima, posebno u autoritetima (ili onima koji smatraju da su autoriteti).

Zdravlje

Osetljivo grlo I stomak. Mogućnost alergija. Pojačana nervoza.

STRELAC

Hrana

Apetiti će biti korektni u ovoj nedelji, sa nešto više oscilacija kada je potreba za slatkišima u pitanju. Ne preterujte sa hladnim pićima I sladoledima – grlo će vam biti dosta osetljivo.

Ljubav

Emotivno na sedmom nebu. Emotivno nesigurni. Uživanja puna čaša. Ostvarenje želja koje izmiče. Komunikacija dobra, razumna. Komunikacija koja na emotivnom nivou baguje. Što bi se reklo – jedan opšti šareniš, koktel kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Takođe, oboje ste preokupirani obavezama I onim što se “mora” – pa ćete krasti lepe moment I u njima uživati na kratko. Slobodni – vas će situacije I osobe “čačkati” sa više strane – ima prostora za prošlost, ima prostora za avanturu, ima pojačane aktivnosti preko društvenih mreža I kroz prijatelje, pa čak ima šansi za ljubavne “akcije” I kroz posao.

Posao

Komunikacija u radnom okruženju I sa saradnicima neće biti savršena (pogotovo kada budete u kontaktu sa osobama koje misle da su baš u svemu I uvek u pravu ili sa onima koji su skloni da se izmaknu kada dođu zahtevnije obaveze) ali će se rešenja pronaći I posao ili dogovori ipak obaviti. Naravno, dosta toga će se prelomiti preko vaših leđa, pa nije ni čudo što vam je ovo naporan I zahtevan period. Nove poslovne ponude I predlozi su mogući, ali se u njih ne treba zaletati već dobro promisliti.

Zdravlje

Dosta umora, moguće tegobe sa grlom ili hormonski disbalans.

JARAC

Hrana

Veća variranja po pitanju apetita tokom ovog perioda. Nervoza ili brz ritam svakodnevice mogu uticati da se češće okrenete brzinskim zalogajima, fast fudovima ili slatkišima kao instant izvoru energije.

Ljubav

Prva polovina sedmice nije baš “po vašoj meri” kada su emotivne relacije u pitanju. Neki stari problem Ili teme mogu ponovo doći na dnevni red – I kao I više puta do sada – nećete uspeti da se složite I dogovorite oko njih, najpre iz razloga što niko neće želeti da popusti. U drugom delu nedelje ipak će isplivati potreba da se dogovorite, kao i model ponašanja I dogovora koji će odgovarati I drugoj strani I vama. Putujte, uživajte, opustite se – to će prijati I vašem odnosu I vama. Slobodni – nešto iz prošlosti sve više pritiska ili vam se nameće. S druge strane – postoje osobe sa kojima imate finu komunikaciju.

Posao

Ukoliko vam šefovi ili osobe koje misle da su neki posebni autoriteti – ovih dana skaču po živcima ili pokušavaju da “zavode strogoću” – iskulirajte. Sada nema mnogo smisla ubeđivati se jer će drugoj strani biti nemoguće dokazati da nije u pravu. Što se ostalog tiče – poslovni dani bi trebali uglavnom da budu više nego korektni, sa vašom dobrom energijom I sposobnošću da sve obaveze završite na vreme. Sa saradnicima I kolegama je komunikacija kvalitetna I svaki se dogovor može napraviti.

Zdravlje

Osetljivo grlo I stomačni deo. Moguće alergije.

VODOLIJA

Hrana

Potreba za uživanjima jeste pojačana, ali se trudite da ipak ne preterate, pogotovo kada je vaša omiljena hrana u pitanju (tu spadaju I slatkiši I sladoledi). Trud je sa promenljivim uspehom.

Ljubav

Ova nedelja će vam biti ili kao bajka….ili kao noćna mora. To već zavisi I od postojeće situacije u vašim emotivnim relacijama, ali I od toga koliko ste voljni da jedno drugom pružite pažnju, ljubav, ali I prostor za uživanje I zajedničke opuštene trenutke. Ono što je najrealnije jeste da neće biti samo bajke ili samo noćne more, već da ćete “umiksovati” malo I od jednog I od drugog. Slobodne Vodolije – vrlo intenzivne energije koje se ovih dana viju oko vašeg ljubavnog života, mogu otići na dve strane – ili kroz snažno podsećanje na prošlost (setite se onoga – vrlo verovatno dolazi samo da biste dobili zaključak) ili pak kroz novu osobu za koju ćete pomisliti “to je to”. Samo da znate – “to je to” obično ne bude ono što mi očekujemo….

Posao

Oni preko puta vas biće zahtevni da zahtevniji ne mogu biti. A vi trenutno baš I niste spremni da na tuđe zahteve odgovarate, pogotovo ako su to osobe koje vas svojim načinom ponašanja I stavovima iritiraju. Zato će mnogi poslovni odnosi u ovom periodu biti zategnuti, jer ćete odmeravati snage I pomalo terati inat jedni drugima. I na dalje važi da ne donosite impulsivne odluke – bilo zbog toga što vam je dosta nekog posla ili saradnje, bilo ako vam se obećavaju “kule I gradovi”. Finansije talasaju I to baš baš.

Zdravlje

Energetski niste sjajno.

RIBE

Hrana

Mlad Mesec u polju životnih navika ukazuje da ćete promeniti nešto u načinu ishrane. Ako ste rešili da idete na dijetu ili se zdravije hranite – vreme je za to. Promene će se brzo primetiti.

Ljubav

To što se želi I to što se dobija su sada dve potpuno različite stavke u vašim emotivnim relacijama. Što su više vaše čežnje I težnje okrenute ka ljubavi, pažnji, bliskosti – to će vam teže padati što u odnosu sa partnerom ipak u ovim danima preovlađuje suva realnost, praktičnost. Doduše, neki od vas će možda biti skloni da to što im fali potraže na nekoj drugoj strani – ali tu budite oprezni, jer vam se to može obiti o glavu prilično brzo. Trenutno stanje u odnosu sa partnerom možemo nazvati “funkcionalnim stanjem”. I neka vam to, bar za sada – bude dovoljno. Slobodni – iako ovaj period itekako može aktivirati I one stare ali I nove udvarače I simpatije – vama se ipak savetuje da budete prizemniji I realniji u očekivanjima.

Posao

I opet ta organizacija izlazi kao najslabija I sa najviše tumbanja stavka u svemu što se vezuje za posao. I opet okolnosti I osobe koje nisu na vašoj strani I stalno vas “sapliću”. Posla I obaveza će biti preko glave a vi, koliko god da ste voljni I sposobni da sve izgurate – jednostavno to nećete moći. Čak ni vaša sposobnost da stvari rešavate u hodu – sada se neće baš u svakoj situaciji pokazati kao uspešna. Da ćete na kraju sve dovesti pod kontrolu I rešiti – hoćete. Ali će vam to oduzeti dobar deo živaca.

Zdravlje

Idite na odmor ili se više relaksirajte. Jer, preumorni ste I imunitet vam nije sjajan.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.