Ovan

Njemu ne treba puno da ga iznervirate, jer je sam po sebi veoma nestrpljiv. Dovoljno je da mu kažete da nešto što ste dogovorili morate da odložite i eto nerviranja. Ako hoćete da oraspoložite Ovna, potrudite se da mu laskate kako je on najbolji.

Bik

Kažite Biku da vas ne zanima šta radi, to će odmah protumačiti kao da vam nije stalo do njega ili nje. Takođe, recite Biku da ne jede toliko slatkiša, da se ponaša preterano hedonistički i imaćete isti efekat. Ako hoćete da oraspoložite Bika, pohvalite njegov ili njen izgled. Takođe, pohvalite i trud te osobe, recite joj da je vredna.

Blizanci

Ako hoćete da iznervirate ovaj znak, dovoljno je da mu kažete da ne ogovara ljude. Takođe, ukoliko na bilo koji način vređate njegovu inteligenciju očekujte burnu reakciju. Ako hoćete da oraspoložite Blizance, odvedite ih na “trač partiju”.

Rak

Ako želite da iznervirate ovaj znak, kažite: “Nije dobro što si toliko vezana za porodicu” ili “Trebalo bi da budeš tolerantniji prema drugima”. Ako želite da oraspoložite Raka, idite u njegovo “gnezdo”, divite se kako je tamo sve lepo, ali ne menjajte previše njegove aktivnosti ili ustaljeni tok stvari.

Lav

Lav teško podnosi kada nije u centru pažnje. Ako ga zanemarite, videćete šta će vas snaći. Ukoliko hoćete da oraspoložite Lava, samo ga pustite da se hvali i jedan monolog će biti dovoljan za njegov ego.

Devica

Ako pričate što nepravilnije ili glasno, sigurno ćete uzrokovati bes kod Devica. Ovaj znak ne podnosi aljkavost, neorganizovanost. Pitanja o kupovini odeće i preporuka za knjigu biće pogodak da izmamite osmeh na licu Device.

Vaga

Izbegavanje kompromisa i kontrirajte. To će je izbaciti iz takta. Takođe, pritisnite Vagu da brzo donese odluku i izbezumiće se. Ukoliko želite da oraspoložite Vagu, budite fini, pokažite da ste spremni da se o svemu dogovorite.

Škorpija

Potrudite se da ne pričate Škorpiji detalje koji je zanimaju, radite sve kako vi hoćete i budite misteriozni. To će baš iznervirati Škorpiju. Ukoliko želite da oraspoložite Škorpiju, potrudite se da joj udovoljite. Ne oduzimajte joj dragoceno slobodno vreme i ne postavljajte previše pitanja.

Strelac

Ukoliko želite da iznervirate Strelca, recite mu da nešto mora da uradi, da odlaganja nema. Recite Strelcu da je neodgovoran i neozbiljan. Dajte mu da završi neki dosadan posao. Neće biti srećan. Ako želite da oraspoložite Strelca, dajte mu svu slobodu sveta da radi i stvara.

Jarac

Ukoliko želite da iznervirate Jarca, recite mu da ćete kasniti i da su rokovi za izradu nečeg odloženi ili pomereni. Ukoliko želite da oraspoložite Jarca, onda ga pohvalite za urađeni posao.

Vodolija

Ako hoćete da Vodolija bude besna, recite joj da uspori. Ako želite da oraspoložite Vodoliju, nemojte da je iritirate nelogičnim izjavama i ne gušite njenu slobodu.

Ribe

Ovaj znak ne voli sastanke rano ujutru, kao ni priče o zdravom životu, zdravoj hrani. Ako želite da oraspoložite ovaj znak, otvorite flašu pića ili odvedite Ribu na dvosatno ćaskanje uz kaficu, opuštanje u bioskopu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.