OVAN

Danas možete ostaviti dobar utisak u poslovnoj okolini svojom angažovanošću i obraćanjem pažnje i na najmanje sitnice. To vam oduzima mnogo vremena, ali želite da se pokažete u najboljem svetlu. U dužim emotivnim odnosima možete biti kritički raspoloženi prema partneru.

BIK

Dobro i stabilno raspoloženje. Obavili ste i jedan poslovni razgovor od kojeg mnogo očekujete i više je nego izvesno da situacija ide u pozitivnom pravcu. Iskreno ćete uživati u trenucima sa voljenom osobom. Čak vam neće smetati ni sitnice koje vam inače bodu oči.

BLIZANCI

Pomalo ste iscrpljeni tempom koji ste sebi nametnuli, ali ne želite da propustite ništa od dešavanja. Međutim, malo je verovatno da ćete u popodnevnim i večernjim satima biti raspoloženi za neke posebne akcije. Mirni trenuci sa voljenom osobom i uživanje.

RAK

Danas imate pravu meru u svemu što radite, pa je odličan trenutak da zatražite uslugu ili da pojačate komunikaciju sa saradnikom. Možete doći do zajedničkog rešenja problema. Uživate u komunikaciji sa nekim i podsvesno priželjkujete više od priče.

LAV

Poslovni partner ima predlog o kojem bi vredelo razmisliti. Takođe, ako ste u posupku završavanja neke papirologije angažujte se dodatno, možete ovo privesti kraju. Prihvatate komunikaciju od strane nekog za koga znate da je zainteresovan za vas, ali niste u posebnom rapoloženju.

DEVICA

Ako imate da obavite ozbiljniji razgovor sa poslovnim partnerom, nemojte to raditi u jutarnjim satima, jer bi vam mogle promaći neke stvari. Odložite za period oko podneva. Potrudite se da vašem voljenom biću na jasan način pokažete da vam je stalo do njega.

VAGA

Iako ste imali svojih nedoumica ipak shvatate da vaši planovi idu ka realizaciji. Doduše, ne sviđa vam se što se nešto konkretnije odlaže za drugi deo nedelje. Ipak, spremni ste da sačekate. Prihvatate da partner preuzme vodeću ulogu u planiranju vaših susreta i zajedničkog vremena.

ŠKORPIJA

Ako ste se nadali parama, danas dobijate informaciju o odlaganju isplate. Ili će ona pak biti umanjena u odonsu na ono što ste vi očekivali. Da ćete biti raspoloženi, pa baš i nećete. Ni sa emotivnim partnerom danas nemate dobru komunikaciju. Previše ste nervozni.

STRELAC

Nećete imati zadovoljavajuću komunikaciju sa osobama koje su vam nadređene, pa će to pokvariti dobre vesti koje dolaze do vas. Iskulirajte. Sa emotivnim partnerom niste na istim talasnim dužinama. Nerazumevanje i mogućnost svađe.

JARAC

U jednom ste stabilnom, ali u isto vreme podsticajnom raspoloženju. Dogovori idu glatko i tokom ovog dana možete ostaviti dobar utisak na ljude sa kojima dolazite u kontakt. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan, sada to možete.

VODOLIJA

Neke osobe, starije po godinama ili po iskustvu, imaju prave savete za vas. Od njih slobodno možete potražiti pomoć ukoliko dođete u situaciju neizvesnosti ili zastoja. Jako želite da se pokrenete prema nekom, ali još uvek niste sigurni da li je pravi trenutak.

RIBE

Osobe od autoriteta ili nadređeni pokrenuće važna pitanja sa vama. Nemojte propustiti priliku da promovišete svoje ideje, ali i da uputite primedbe ako ih ima. Nedostaje vam veća bliskost sa emotivnim partnerom, ali trenutno niste u prilici i da je ostvarite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.