Škorpije OVE SREDE ne vide kraj obavezama, Ovnovi upisuju desetke na svim poljima, dok su Bikovi pred ljubavnim izazovom...

Da li ćete se danas prepustiti uspehu i uživanju ili ćete biti "zakopani" obavezama i zadacima? Proverite svoje zvezdane aspekte!

Foto: Kiukson / Shutterstock
Foto: Kiukson / Shutterstock
.

OVAN

Danas ćete moći lako da ispoljite svoju energičnu prirodu. Dan koji vam donosi dobre poslovne šanse. Odlični momenti da planove ostvarite. Očekivali ste podršku od strane voljene osobe i dobili ste više nego što ste mislili.

BIK

Neke situacije će danas ići u vašu korist. Dan povoljan I za finansije ili dogovore o novcu. Upoznajete nekog ko vam može postati značajan saradnik. Razmišljate da li da se pokrenete prema jednoj osobi. Zaintrigirani ste.

BLIZANCI

Danas pratite i ljude, ali i dešavanja oko sebe, jer ćete nešto moći da iskoristite, ili da izvučete pravu pouku. Stoje i mogućnosti tajnih dogovora. Preispitujete ponašanja partnera i pokušavate da nađete opravdanje za njegove postupke.

RAK

Možda ćete na početku dana biti nervozni, ali kako vreme bude odmicalo sve bolje ćete hvatati korak sa dešavanjima. Uklapanje i laka komunikacija sa saradnicima učiniće da se osećate zadovoljno. Dobri odnosi sa voljenom osobom.

LAV

Možda su poslovne okolnosti danas stegnute i vi ste pod pritiskom. I pored ovoga uspevate da na pravi način odradite sve obaveze. Imate podršku od strane kolega. Sa emotivnim partnerom dogovori oko bitnih zajedničkih pitanja.

DEVICA

Dan za ostvarivanje planova. Možda ćete čak osetiti monotoniju, jer se sve odvija bez problematike. Sa jednom osobom se lako uklapate i prija vam pažnja koju vam posvećuje. Ipak, ne žurite i puštate da druga strana pokaže šta želi od vas.

VAGA

Stvari ne idu u pravcu koji ste vi priželjkivali, ali ne možete reći da ste nezadovoljni. Posvetite se onim obavezama za koje vam ne treba potpuna koncentracija i pažnja. Smatrate da je voljena osoba nešto hladnija prema vama.

ŠKORPIJA

Velika količina obaveza koju nikako ne uspevate da privedete kraju. Moguće je da ćete napraviti kompromis i zarad sastanka sa nekim ko vam je bitan odložiti ono što ste planirali. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

STRELAC

Iako neke stvari idu polako, uspevate da ono na šta ste se obavezali završite na vreme. Situacija vas povremeno tera da žurite, ali svesni ste da ne smete dozvoliti greške. Nećete uspeti da ostvarite kontakt koji priželjkujete.

JARAC

Osobe sa kojima dolazite u kontakt će vam pokazivati koliko računaju na vas. Pouzdanost u obavljanju obaveza, ali i dobri argumenti u dogovorima sa saradnicima. Emotivno je lep dan pred vama, iskoristite ga za ono što priželjkujete.

VODOLIJA

Smatrate da ste ipak napravili dobar dogovor, iako ste morali da se prilagodite drugoj strani. Ipak, svesni ste da je ovo bio trenutno jedini način. Velika razmišljanja o budućnosti sa emotivnim partnerom. Osećate se dosta sigurno.

RIBE

Vaše raspoloženje je promenljivo, ali su zato postupci dobri. Uspevate da potisnete nezadovoljstvo i da se saradnicima predstavite u pravom svetlu. Birajte društvo prijatelja, potrebni su vam da vas izvlače iz povremenih emotivnih dubioza.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com