Škorpijama DANAS sledi uživanje u emotivnom smislu; Vage će se zakopati u obaveze; Ribe - stižu vam važne informacije

Ko će danas imati plodonosan dan na poslu, a za koga voljena osoba ima fenomenalne planove?

Foto: tsyhun / Shutterstock
Foto: tsyhun / Shutterstock
.

OVAN

U prepodnevnim satima vodite računa o koncentraciji, jer ste rastrojeni i moguće su greške u radu. Proverite sve dva puta da biste mogli da ispravite na vreme. Popodne vam sledi susret sa emotivnim partnerom, zajednički izlazak.

BIK

Dosta naporan, ali plodonosan dan je pred vama. Rešićete neporazum sa saradnikom ili kolegom. Popodne je savršeno za emotivne kontakte. Pojedini čak mogu upoznati novu osobu u šetnji ili odlasku u kafić, restoran sa prijateljima.

BLIZANCI

U nekom ste „praznom hodu“ sa poslom u prepodnevnim satima, pa će vam trebati vremena da se usredsredite na obaveze. Jako razmišljate o nekom ko vas interesuje, planirate da se pokrenete i ostvarite kontakt, ali odlažete.

RAK

Koristite ovaj dan da odradite sve ono što vam je hitno ili sa čime kasnite, jer je pravi trenutak da neke obaveze zatvorite. Partner povremeno pokazuje ljubomoru ili vas pritiska svoji ponašanjem. Za sada ne reagujete, nadajući se promeni.

LAV

Pregurali ste veliku poslovnu obavezu ili skinuli brigu sa vrata i osećate se pomalo „izduvano“. Niste u fazonu za velike poslovne aktivnosti, pa ćete se uglavnom čekati kraj radnog vremena. Moguća su tajna dopisivanja, komunikacija, porukice.

DEVICA

Danas će vas neko od kolega moliti za uslugu. Verovatno je da ćete morati da preuzmete deo obaveza koje nisu vaše. I pored toga što će vas radni dan iscrpeti, ipak ćete imati dovoljno razumevanja za partnerove potrebe za bliskošću.

VAGA

Odličan je dan da se zakopate u obaveze i da ne dižete glavu. Svi vas cimaju, pa očekujte da će vam malo remetiti radnu rutinu. No, zato vaša voljena osoba ima fenomenalne planove koji će vam definitivno ulepšati dan i odobrovoljiti vas.

ŠKORPIJA

Ne dopada vam se što neko od kolega ne funkcioniše onako kako ste se dogovorili, iako morate priznati da je njegov način rada bolji i da donosi brže rezultate. Drugi deo dana je odličan u emotivnom smislu, jer vam sledi uživanje i dobro raspoloženje.

STRELAC

Iako se vi zaista trudite, neke stvari u poslu ne funkcionišu. ipak, ovo je kratkotrajan zastoj, zbog koga ne morate posebno da se brinete. Vaša voljena osoba će naći pravi način kako da vam priđe i zainteresuje vas za svoje planove.

JARAC

Jasno vam je da neko od saradnika ne radi stvari kako treba, ali se dvoumite da li da uopšte pokrećete to pitanje. Razmimoilaženja sa kolegama može biti, polako i bez impulsivnosti. U emotivnim odnosima razdražljivost i kod vas i kod partnera.

VODOLIJA

Svoje obaveze ste uspeli da završite na vreme, mada verovatno samo vi znate kako. Možda bi trebalo da proverite još jednom sve ono što ste uradili. Osećate jaku potrebu za voljenom osobom, ali je moguće da ćete uspeti da se vidite samo na kratko.

RIBE

Neke informacije koje su vam vredne i koje ste čekali stižu polovinom ovog dana. Biće potrebno da odreagujete hitro i da ne propustite priliku koja je pred vama. Dan je i u emotivnom smislu pogodan, pogotovo ako ste nekoga od skora upoznali.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com