Rangiranje znakova zodijaka: Od onih koji ODLAZE čim stvari postanu TEŠKE, do onih koji će OSTATI pored vas DO KRAJA

U svakoj vezi postoje nesuglasice – od onih sitnih, svakodnevnih, koje nisu ni vredne pomena, do većih koje zahtevaju dugotrajne razgovore, introspekciju, kompromise i promene. Trik je u tome da na vreme otkrijete ko će ostati kraj vas čak i kada se stvari ozbiljno zakomplikuju i na koga ćete uvek moći da se oslonite.

Foto: Branislav Nenin / Shutterstock
Foto: Branislav Nenin / Shutterstock
.

1. Vodolija

Vodolije najverovatnije nisu ni svesne da imate problem, ili ne shvataju koliki je on zapravo. Umesto da se potrude da isprave stvari, spakovaće kofere i nestati. To ne znači da Vodolije nisu brižne, već da pažljivo biraju u šta će uložiti energiju – a veze se vrlo često ne nalaze na njihovoj listi prioriteta.

2. Strelac

Oni su puni sjajnih kvaliteta, ali ne vole da se nose sa negativnim emocijama i radije uživaju u dobroj energiji i vibracijama. Iako su vrlo iskreni po pitanju svojih emocija, to može biti bolno za partnera sa kojim su.

3. Blizanci

Oni će vas pažljivo saslušati, pa čak i voditi diskusiju sa vama o tome šta je pošlo naopako i pokušaće da sagledaju obe strane. Međutim, ako se problem ne razreši dovoljno brzo, oni će svoju pažnju usmeriti na nešto sa čime će se lakše nositi.

4. Lav

Lavovima je stalo i ne odustaju tako lako. Oni takođe znaju da se vredi boriti kako protiv njih, tako i za njihovu ljubav (plus ko ne voli malo drame s vremena na vreme?). Međutim, ako stvari počnu da postaju sve gore i to se proširi na čitavu vezu, neće oklevati da nestanu sa lica mesta.

5. Škorpija

Nisu ljudi koji će tako lako nestati, niti tip koji će se lako “smoriti”, ali imaju ograničeno strpljenje. Imaju jasno postavljene granice, a ukoliko ih dovoljno puta pređete, neće ostati da razreše stvari – ne zato što ne mogu, već zato što jednostavno ne žele.

6. Vaga

Ovo zaista zavisi od toga koliko im je stalo do vas. Vage ne vole da se izlažu sukobima i radije bi otišle nego izlazile na kraj sa njima. Ako stvari postanu oreviše teške, one će otići brzo i diskretno. Ako im je duboko stalo do vas pokušaće još jedan, poslednji put da razreše problem, ali ako niste spremni da im izađete u susret, možete zaboraviti na njih.

7. Ovan

Ako ste sa Ovnom, borićete se sa njima na gotovo svakodnevnom nivou, sve dok ne prevaziđete to što vas je zadesilo. Oni neće samo nestati bez traga – ako postoji problem, o njemu će se pričati. Zapravo, veće je pitanje da li će se zadržati nakon što se borba završi. Oni vole malo drame, ali takođe ne žele da ostanu u tom toksičnom ciklusu ponašanja zauvek, pa će, nakon što izglade stvari, možda ipak dići sidro.

8. Ribe

Za Ribe se smatra da su slabašne, ali one vam neće okrenuti leđa sve dok ne sednete i ne porazgovarate sa njima iskreno, da bi potpuno razumele vaše emocije. Neće nestati samo zato što su stvari nezgodne, ali mogu biti preplavljene različitim emocijama nakon intenzivne diskusije. Ako ne mogu lako da reše problem, možda će osetiti da je bolje da odu, umesto da se zadržavaju i vrte se u krug.

9. Jarac

Za Jarčeve, svaki problem ima rešenje. Ako ste u teškoj situaciji, oni će pokušati da pronađu niz načina da je prevaziđu. Možda nemaju u potpunosti razvijenu emocionalnu inteligenciju, ali uprkos tome teška vremena doživljavaju kao nešto što se lako može rešiti ako se obe strane dovoljno potrude. Odbijaju da odu od nečega u šta su uložili svoje vreme.

10. Bik

Oni rođeni u znaku Bika definitivno žele da sve rade na svoj način i uživaju u udobnosti koju su sami sebi obezbedili. Međutim, kada jednom uđu u vezu, neće se povući bez borbe i otići kada stvari postanu teške - čak i ako je druga osoba pomalo nerazumna. Napustiće vas samo ako apsolutno nemaju drugog izbora.

11. Rak

Rakovi su toliko dugo sanjali o vezi, da se neće samo okrenuti i pobeći na prvi pomen nevolje. Možda su osetljivi, ali će se boriti do smrti da održe vezu u životu, piše portal Thought Catalog.

12. Devica

Neće otići nigde, jer će se posvetiti i najmanjem mogućem problem, sve dok ne dođete do rešenja. Device na neki način žive od popravljanja stvari koje izgledaju pokvareno ili teško – i neće završiti sa vama samo zato što što je „teško“. Oni će odvojiti vreme da istraže svako moguće rešenje i imaju dovoljno strpljenja da beskrajno dugo razgovaraju sa vama kako biste došli do toga.