OVAN

Podsticajan dan je pred vama. Sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni, a danas će biti I takvih momenata. U emotivnim relacijama stoje lepe pričice i lako flertovanje. Raspoloženi ste za ljubav.

BIK

Čemu god da se posvetite, to ćete i ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o nečemu oko čega već duže vreme razmišljate.

BLIZANCI

Sve vam ide na ruku, zato je neophodno da od početka dana krenete u akciju. Čak i neke situacije koje iskrsnu a donose tenziju, lako su rešive. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste pre za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

RAK

Imate argumente, imate sve što je potrebno da ostvarite uspešnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete jako aktivni. Nemojte dozvoliti da šanse prolaze pored vas. U emotivnom delu imate veliko razumevanje od strane voljene osobe.

LAV

Poslovni dogovori su podržani, bacite se u akciju. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati mnogo otvorenije I lepše.

DEVICA

Do ranog popodneva biste trebali da obavite sve one neprijatne obaveze koje odlažete. Neke promene u poslu vam jako prijaju. Dan je za flertovanje I neobavezne kontakte, a ako imate partnera – teško je da ćete se usaglasiti u komunikaciji.

VAGA

Veći deo dana ćete provesti zabrinuti, iako za to nema razloga. Muči vas da li ste neke obaveze odradili kako treba, ili ćete se brinuti da neka vaša greška ne ugleda svetlost dana. U emotivnom segmentu stoji blaga napetost sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Posla imate preko glave, obaveze se nagomilavaju, a vi jurite pokušavajući da stignete sve na vreme. Verovatno ćete I uspeti u tome, ali ćete na kraju dana biti potpuno bez energije. Teško da danas može doći do susreta sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Napravili ste dogovor od kojeg očekujete mnogo. Neka vreme pokaže da li su ova očekivanja bila opravdana. U velikim ste razmišljanjima – neko vas je emotivno “dodirnuo” I tu osobu sada ne možete da izbacite iz glave.

JARAC

Danas brže morate reagovati na ponude. Mogućnost dogovora ili pokretanja bitnih saradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcioniše kako treba. Čak i ono vezano za emocije. Slobodnima stoji ugovoreni sastanak u večernjim satima.

VODOLIJA

Jedan deo onih stvari koje vas muče uspećete da rešite brzo. Nemate većih razloga za zabrinutost I zamišljenost. U emotivnom segmentu stoje vam intenzivna razmišljanja o jednoj osobi. Nadate se ponovnom susretu uskoro.

RIBE

Danas vam stoji promenljivo i nestabilno raspoloženje, i to više kako se dan bude bližio kraju. Pogotovo za veče – potražite društvo prijatelja ili nekoga ko vas razume. Ili se okrenite voljenoj osobi. Ili se pak posvetite sitnim aktivnostima po kući.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.