OVOG UTORKA : Vagama svađa sa partnerom prerasta u strast; Device uspevaju da završe i nemoguće, Škorpijama je samo do flerta...

Vruće je napolju, a biće i na emotivnom polju pojedinih znakova. Da li ste i vi na tom "vrućem" terenu, proverite!

Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB / Shutterstock
Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB / Shutterstock
.

OVAN

Moguća kritika ili žustra komunikacija sa saradnikom. Danas možete dobiti predlog o novom projektu o kome bi vredelo razmisliti. Ne žurite sa odlučivanjem. Neko preuzima inicijativu i pokušava da pokaže svoju zainteresovanost.

BIK

Previše razmišljate u nekim situacijama i moguće je da ćete propustiti priliku za dogovor. Vodite računa da ne zaboravite na bitne sastanke. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa i angažovanost oko nje. Osećate se dobro i to se na vama i vidi.

BLIZANCI

Danas imate važan razgovor sa poslovnim partnerom. Pažljivo napravite koncept da ne biste zaboravili neke bitne činjenice. Ispravite manji propust prema voljenoj osobi, posvetite joj se danas. Dobar dan za kontakte sa prijateljima.

RAK

Potrebna vam je ozbiljna priprema za važan sastanak. Moguće je da će u sve ovo biti uključen i neko od vaših šefova. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Za partnera ćete imati vremena u kasnim popodnevnim satima.

LAV

Pravo je vreme da jednu poslovnu obavezu privedete kraju. Moguće je da će vas drugi ometati svojim primedbama, ali ćete ovo rešavati po kratkom postupku. Veliki planovi za izlaske ili za jedan susret u toku popodnevnih sati.

DEVICA

Danas uspevate da uklopite i lične obaveze sa poslovnim. Doduše, biće vam potrebna velika organizovanost, ali stižete da sve završite. Zauzete Device danas neka posvete pažnju partneru, jer su lepi i strasni trenuci pred vama.

VAGA

Usluga od strane kolege će vam pomoći da u poslednjem trenutku rešite jednu situaciju u svoju korist. Komunikacija sa partnerom može biti na granici rasprave, ali ćete je lako preokrenuti u strast, ukoliko se malo potrudite.

ŠKORPIJA

Danas imate odličnu i komunikaciju, ali i saradnju sa šefovima i osobama od autoriteta. Primećujete da vas ljudi gledaju na drugačiji način nego do sada i zadovoljni ste postignutim. Dan za flertovanje, za laku zabavu i za opušteniji izlazak.

STRELAC

Šta god budete preduzimali, ići će vam od ruke. Nemojte ovo iskoristiti samo u poslovnom segmentu, već napravite i potez prema osobi koja vam se dopada ili se približite više emotivnom partneru. Moguće je i novo poznanstvo.

JARAC

Neočekivano ćete dobiti finansijski priliv i to je verovatno novac koji već neko vreme očekujete. U poslovnom segmentu miran i statičan dan. Dobro ste raspoloženi, pa ćete sa ukućanima stvoriti lepu atmosferu.

VODOLIJA

Dan izuzetan za komunikaciju sa saradnicima, za nove dogovore, za nove kontakata sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Dobro ste raspoloženi i možete pokrenuti na akciju i sebe i druge. Zanimljiva komunikacija sa nekim ko vas privlači.

RIBE

Fina poslovna ponuda može se otvoriti pred vama. Biće potrebno da odreagujete na vreme, ne odugovlačite sa odlukom. Oni koji su spremni za malo avanture, neka se aktiviraju jer može doći do zanimljivog novog poznanstva.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com