Ovog PETKA Bikovi dobijaju povoljne informacije, Lavovi suočeni sa odlaganjima zbog kojih će se uznemiriti i iznervirati

Dan pun prepreka za jedne i odličnih vesti za druge! Kojoj grupi horoskopskih znakova vi pripadate!

Olga Savić  |  
Foto: alphaspirit.it/Shutterstock
Foto: alphaspirit.it/Shutterstock
.

OVAN

Jedna osoba pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vredno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

BIK

Dobijate informacije koje su povoljne, ali niste sigurni koliko smete da se radujete unapred. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu onoga što ste čuli. Sa dve osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju.

BLIZANCI

Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret, jer danas ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpeti i pritisak od strane saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

RAK

Svesni ste da su vam neke bitne promene na domak ruku i danas ćete maksimalno ubrzati tempo. U drugom delu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Danas ćete biti suočeni sa odlaganjima zbog kojih se možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju sebi – ništa od onoga što želite vam se neće izmaknuti iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi još koji dan. Emotivno – odlična situacija.

DEVICA

U poslu će se sve odvijati više ili manje korektno. U suštini – na posao i nećete misliti nešto naročito – više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vam bukvalno izmakle tlo ispod nogu.

VAGA

Ako ste se oslonili na neke ljude i njihova obećanja, danas ćete morati da priznate sebi da ste debelo pogrešili. Neka vam ovo bude nauk za drugi put. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Vodite računa – merite reči.

ŠKORPIJA

Možete se suočiti sa preprekom u planovima ili dogovorima. Razgovori od kojih ste mnogo očekivali mogu krenuti drugačijim pravcem od onog koji vi priželjkujete. U odnosu sa voljenom osobom se potrudite da jasno kažete šta vam je na umu.

STRELAC

Dok ste sa jedne strane maksimalno aktivni i korektni kada su vaše obaveze u pitanju, s druge – osećate veliko nezadovoljstvo zato što ne možete da ostvarite pravu komunikaciju sa jednim saradnikom. U odnosu sa voljenom osobom povući ćete granicu.

JARAC

Vaše reči imaju težinu. Takođe – bitan je i momenat kada ćete ih uputiti sagovorniku. Zato, potrudite se da dobro razmislite i napravite plan pre nego što izađete sa predlozima ili primedbama. Voljena osoba će smatrati da ste danas neuobičajeno teški.

VODOLIJA

Dobili ste čvrste garancije po nekim pitanjima koja su vam bitna, ali vi i dalje osećate nesigurnost. Prosto ne smete da se radujete unapred jer se bojite da će se vaši planovi u poslednjem momentu izjaloviti. Mogućnost susreta koji će odisati intenzitetom.

RIBE

Na izmaku snaga ste po pitanju odnosa sa nekim saradnicima. Više ne znate na koji način da objasnite sagovorniku da nije u pravu i da radi pogrešno. U emotivnom segmentu – velika potreba da znate svaki korak i potez voljene osobe.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com