Možda su potpuno svesni da se zbog njih drugi osećaju nelagodno, ali to ih neće zaustaviti. Ako se pitate zašto se neki ljudi ponašaju tako opscesno, astrologija bi mogla biti razlog.

Strelac

Strelac je prijatelj koji će svemu reći da. No, njihov avanturistički duh ima i drugu stranu. Ne boje se da izraze svoje mišljenje i mogu biti pomalo grubi. Obično kažu ono o čemu razmišljaju—čak i kad ih niko ne pita.

Astrološkinja i duhovni vodič Tara Benet opisuje ih kao brutalno iskrene. “Njihova iskrenost može delovati grubo ili čak nepristojno”, kaže ona. A, ako neko ili nešto smeta njihovoj energiji, mogu postati prilično netaktični.

Blizanci

Kao vazdušni znak, Blizanci ne vole ništa više od razgovora s drugim ljudima. Ali, ponekad mogu biti malo grubi - što ih sigurno može dovesti u nevolje.

“Vole da koriste jezik i mogu koristiti vulgarne reči kako bi naglasili ili zabavili druge svojom duhovitošću", kaže astrološkinja Rebeka Šmid.

Češće koriste vulgarnost za humor, ali mogu reći stvari koje su neprikladne za određene situacije. Jednostavno ne razmisle uvek pre nego što progovore, pa bi jednostavni problemi mogli da prerastu u velike ispade, a Benet kaže da ih nije briga koliko su eksplozivni.

Vodolija

'U nedostatku empatije, Vodolija može biti nepotrebno okrutna”, kaže Benet. Imaju logičniji pristup stvarima, ali mogu biti i vrlo distancirani. Ako su napadnuti na bilo koji način, mogli biste da vidite malo njihove ofenzivne strane. Ovi jedinstveni vazdušni znakovi su inovatori, ali loš je potez ometati ih usred projekta.

“Ako ih izazovu, koriste svoj intelekt kako bi dobili svađu, ali retko znaju kada prestati i mogu postati malo zlobni”, kaže Benet. Kad se jako razbjesne, njihove riječi nisu pristojne koliko bi trebalo da budu.

Lav

Lav je vatreni znak koji voli pažnju. Imaju mnogo ponosa, ali ponekad znaju da odu predaleko sa svojim rečima.

“ Ako ne dobiju pohvale za kojima njihov ego žudi, mogli bi biti dramatični, u najmanju ruku”, kaže Šmid. Iako su poznati kao prilično harizmatični većinu vremena, Lavovi će napasti ako smatraju da je to opravdano. Ko zna što će izaći iz njihovih usta kad su uznemireni? Neće biti lepo - to je sigurno - i verovatno će se razbacivati ​​uvredljivim psovkama.

Ovan

Kao i Lav, Ovan je vatreni znak sa ponekad teškim temperamentom. Osim toga, nemaju filter i impulsivno će izbrbljati prve stvari koje im padnu na pamet – čak i ako su nepristojne ili grube.

“Kao mala deca zodijaka, podižu nepristojnost na potpuno novu razinu kada imaju pravi ispad besa', kaže Benet. Skloni su korištenju vulgarnih reči, osobito ako su na udaru snage. Vole imati kontrolu, a kada nije po njihovom, često su vulgarni i bezobrazni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.