Ovo su NAJPLAČLJIVIJI znakovi Zodijaka - Nećete verovati, ali i ovaj "jak i samoljubivi" znak se ponaša kao dete!

Svako ima nekoga u svom životu kraj koga mora da hoda kao "po ljuskama jaja", jer u trenutku kada kažete nešto što oni smatraju 'krivim', oni će početi da drame, da plaču i da prigovaraju. Oni nikada nisu ni odrasli i zato se smatraju najvećim "plačljivcima" Zodijaka.

Ilustracija Foto: Cookie Studio/Shutterstock
Ilustracija Foto: Cookie Studio/Shutterstock
.

Rak

Rak je vrlo emotivan. Racionalnost je nešto što oni nikada ne praktikuju. Kad god stvari krenu naopako, radije će sedeti i plakati nego pokušati da razumeju ili da poprave situaciju u svoju korist. Svi oko ovog horoskopskog znaka toliko su se navikli na njihove ispade besa da većini to više i ne smeta. Zbog toga je Raku vrlo jednostavno da postigne svoj cilj svaki put. Ali bilo ko, ko je tek počeo da izlazi sa Rakom ili je nakratko flertovao s njim reći će vam koliko ih je njihova plačljiva priroda nervirala. Rak je obično taj koji sve svađe započinje pasivno-agresivnim stavom, a završava tako da "iskolače oči".

Vodolije

Vodolija deluje vrlo intelektualno, skladno i tajanstveno. Uostalom, te osobine ih čine jedinstvenima i to je ono po čemu su privlačni drugima. Ali kada ih jednom upoznate, postoji velika verovatnoća da nećete moći da provodite previše vremena sa njima.

Problem je što Vodoliju sve mrzi i stalno se žali. Ne vole svoje radno mesto, prijatelje, neke nove serije, pa čak ni doručak koji im spremite. Vodolije su pune emocija i to znaju samo osobe bliske njima. Oni su retko srećni i kada imaju sve što mogu da požele.

Ribe

Ovaj sanjivi horoskopski znak toliko je izgubljen u svojoj idealnoj zemlji mašte da ne mogu, a da ne budu obeshrabreni kada moraju da se suoče sa stvarnošću. Ribe su najveća beba od horoskopskih znakova. Jednostavno se ne mogu pomiriti sa svetom koji se ne vrti oko njih ili u kom nije sve baš onako kako oni žele. Ovaj znak ima samo prijatelje koji će ih držati za ruku i slušati njihovo neprestano lupetanje.

Vage

Vaga je usmerena na uspostavljanje ravnoteže u životu. A kad se stvari prevrnu, prelazi u potpunu paniku. Vage uživaju u prigovaranju i pričanju o svim načinima na koje ih je život izneverio samo pred očima javnosti. Zato što žele da se drugi saosećaju sa njima, sažaljevaju ih ili možda čak se i ponude da nešto učine za njih. One takođe ne osećaju sram kada krive druge. Tako da im neće biti teško da se uvere da ste vi ti koji ste im uništili život, čak i kada to nije tako. Čim povisite glas, sledi poplava suza.

Lav

Lava ništa ne može da zadovolji! Nisu zadovoljni životom čak ni kad im stvari idu spektakularno dobro. To je zato što misle da život uvek može biti bolji. Takođe, vole da budu u centru pažnje, a postoji li bolji način da to postignu nego da počnu da zapomažu. Oni vole da se o njima brinu. Njihova dečja priroda je uvek glumačka. Zapravo, oni mogu da budu jako zlobni kada ne postignu ono što žele.

Izvor: Astrotalk.com/24sata.hr