Ovo je NEDELJA U BROJU SEDAM! Numerolog dao DETALJNU PROGNOZU ZA SVAKI ZNAK: Ko će imati napade ljubomore, a koga čeka razvod?

Šta nam poručuju zvezde ove nedelje? Koliko su nam brojevi naklonjeni u poslu, ljubavi i zdravlju u nedelji broja sedam, koja inače važi za nedelju duhovitosti, psihologije, ali i magije.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Numerolog Stefan Dragojlović ističe da nedelja u broju sedam predstavlja nedelju poslovnog uspeha, ali i perioda „čudaka“. Astrolozi savetuju meditaciju i pojačanu fizičku aktivnost, koje će vam pomoći da bolje sačuvate sebe.

"U ovoj nedelji koja nosi broj sedam, imamo pojačanu sedmicu. Sedmica je sve što je drugačije i ne oslanja se samo na praktično i logično, već imamo tu povezanost sa vasionom. Ona je simbol duhovnosti, religije, psihologije, psihijatrije, astrologije, numerologije... Uvek tu savet nekog stručnog lica koje se razume u sferu psihologije ili ezoterijske nauke", objašnjava Dragojlović.

Numerolog ističe da je gardijanski kod za ovu nedelju 9774, a kako se on odražava na sve horoskopske znakove, detaljnije u nastavku: