OVAN

Danas ste u mogućnosti da se organizujete i do maksimuma iskoristite vreme. Bićete brzi, ažurni, sve će vam ići od ruke. Pokušavate da sa voljenom osobom ostvarite neki pravi dogovor, ali čini vam se da druga strana nije otvorena za vaše predloge.

BIK

U velikoj meri ćete biti zadovoljni kako se odvija situacija na poslu, iako nećete moći da pokupite zasluge za to. Uglavnom će sve funkcionisati zaslugom drugih ljudi i pokretati se na njihovu inicijativu. Vi ste ponešto statični. Razmišljate o nekome ko nije pored vas.

BLIZANCI

Pozitivno uzbuđenje zbog dogovora, papira ili informacija koje su se pokrenule tokom ovog dana. Lako uspevate da se uklopite i funkcionišete sa saradnicima. Voljena osoba daje pravi podsticaj i dobro raspoloženje. i vi ćete uzvratiti istom merom.

RAK

Svim dogovorima, ali i obavezama ćete pristupati sa elanom i inicijativom. Kao da ste rešili da odjednom isečete sve “repove” koji vas koče. Dosta toga možete završiti bez po muke. Dobro raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom. Laki dogovori.

LAV

Velika poslovna angažovanost i inicijativa. Poslovni saradnik sa kojim ste ranije imali dosta korektan odnos, ponovo se aktivira prema vama. Danas vam slede ozbiljne ponude. U emotivnom segmentu – opterećujete se bez razloga nekim razmišljanjima.

DEVICA

Velika angažovanost, dobra energija – tokom ovog dana lako ostvarujete komunikaciju i otvarate mogućnosti za dobre dogovore i saradnje. Odlična organizacija. Iskoristite ovaj dan da pokrenete bitna pitanja sa voljenom osobom.

VAGA

Poslovni partneri vas mogu požurivati u nekim situacijama, ali to nećete shvatiti kao otežanje, već naprotiv – kao podsticaj da budete još bolji i brži. Odlične mogućnosti za jaču komunikaciju sa nekim ko vam je privlačan ili interesantan.

ŠKORPIJA

Iako je malo vremena pred vama, a obaveze su velike, ne osećate opterećenje. Sve vam prilično lako ide od ruke, dobro ste organizovani i fokusirani na ono što morate uraditi. Moguće je manje flertovanje sa nekim sa kim imate razliku u godinama.

STRELAC

Dobar radni elan. Bićete posvećeni. Poslovni partneri imaju predlog za vas koji biste trebali da razmotrite. Konačno sa voljenom osobom uspevate da pronađete zajednički jezik i smirite strasti koje su u proteklim danima bile aktuelne.

JARAC

U pravom trenutku uspevate da pokrenete poslovnu situaciju ili pak pitanja koja su vas do sada mučila. Neko vam može ponuditi i svoju pomoć, prihvatite je oberučke, jer je iskrena. Pokušajte da danas više budete posvećeni voljenoj osobi.

VODOLIJA

Neki dogovori i rešenja se otvaraju u poslednjem trenutku. Možete da se opustite, rešenje svakako ide u vašu korist. Drugi su suviše spori za vas – ne požurujte ih, oni imaju svoj tempo. U emotivnom segmentu – neko vas je pokrenuo i "oživeo".

RIBE

Velika podrška od osoba sa kojima sarađujete. Pomalo ste i iznenađeni koliko uspevate da sa njima ostvarite pravi dogovor i komunikaciju. U emotivnom segmentu – trudite se da ostvarite bolju komunikaciju sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.