Prva polovina meseca biće dinamična, dok će dani nakon 19. februara, kada Sunce uđe u Ribe biti nešto mirniji. U nastavku teksta pogledajte koje sve horoskopske znakove očekuju promene.

Ovan

Ostvariće im se mnoge ljubavne želje. Naklonjena Venera donosi im nove romantične prilike, pa je ovo mesec u kojem bi usamljene duše mogle da se zaljube. Zauzete Ovnove očekuje preporod u vezi. Poslovne prilike tek od druge polovine meseca.

Vodolija

Pred njima je uzbudljiv mesec. Prvi deo februara sjajan je za ostvarenje poslovnih ciljeva i dugoročnih ambicija. Novčana situacija će se poboljšati. Iako će Vodolije da troše novac, uspeće nešto i da uštede. Dani nakon 20. kao stvoreni za provod. Česti izlasci i druženja doneće mnogo uzbuđenja u njihov život, a usamljene Vodolije će upoznati nekog.

Škorpije

Iako im vladavina Vodolije ne prija uopše, Škorpije će doživeti drastične promene u odnosu na ostale znakove. Pripremite se, Škorpije koje nisu u vezi, ovog meseca će ući u ozbiljnu, odnosno, upoznaće dugo očekivanu ljubav. Njihov poslovni život obeležiće promene, a neke će početi da dobro zarađuju od dodatnog posla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.