Ovi horoskopski znakovi NE PODNOSE zimu: Da li ste među njima?

Za neke horoskopske znakove zima nije nikakav problem. Na primer, Rakovi jedva čekaju zimu jer znaju da tada mogu bez griže savesti stalno da budu kod kuće...

Izvor: zadovoljna.hr  |  
Foto: Sharomka/Shutterstock
Foto: Sharomka/Shutterstock
.

Isto važi i za Ribe. Bez previše napora odradiće zimsku hibernaciju. Ponekad bi provele ceo dan u krevetu samo da se ne moraju suočiti sa stvarnim vanjskim svetom, a tokom hladnih meseci imaju i izgovor za to.

S druge strane, postoje horoskopski znakovi koji jednostavno ne podnose zimu.

Jarac

Iako bi zima trebalo da bude njihova sezona, prva stvar koju pripadnici ovog znaka ne vole jeste nepredvidivost vremenskih uslova tokom zimskih meseci. Magla svugde oko njih, čas je sneg, a čas naporna kiša. Kako da praktični Jarac išta isplanira unapred kad je vreme ovakvo?

Jarčevi vole da imaju kontrolu nad svime i vole da znaju šta mogu da očekuju u bližoj budućnosti, a zima im na neki način otima tu kontrolu. Nisu obožavaoci hladnoće, ali su previše ponosni da bi vam to priznali dok cvokoću ispod 10 slojeva odeće.

Lav

Lavovi će nekako i prebroditi hladnoću. Uostalom, zima im je uvek dobra prilika da malo obnove garderobu i uživaju u slojevitom oblačenju. Ono što im smeta jeste to da se većina njihovih prijatelja tokom zime zatvori u kuću, a oni bi voleli negde da idu. Nedostaju im izlasci, druženja, ona letnja spontanost kada u dva minuta dogovore popodnevnu kafu koja se onda pretvori u večernju čašu vina.