OVE SUBOTE Bikovima će sve ići na ruku; Lavovi će se dobro dogovarati sa saradnicima; Jarčevi - moguć dobitak novca

Kako će prvi dan vikenda izgledati za svakog od pripadnika zodijaka?

Foto: Prostock-studio / Shutterstock
Foto: Prostock-studio / Shutterstock
.

OVAN - Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima. Samo polako, sve funkcioniše pa uživajte u danu koji je pred vama. Popodnevni sati su pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili za mogućnost da upoznate nekog novog.

BIK - Dosta toga vam ide na ruku, pa čak iako bude promena ili nepredviđenih situacija uspećete da to „ispeglate“ na vreme. Dobre ideje što se privatnog preduzetništva tiče. U emotivnom delu stoji raspoloženje i opuštenost sa partnerom.

BLIZANCI - Nemojte danas odugovlačiti ili previše razmišljati. Prilike će se otvoriti neočekivano i ne oklevajte da ih zgrabite. Preko prijatelja vam sledi poznanstvo koje vas može u potpunosti očarati. Generalno – dan za provod i izlazak.

RAK - Biće nekih vrlo interesantnih dešavanja, prepustite se i pustite da vas događaji sami vode. Mogućnost bitnog razgovora sa nadređenom osobom. Pravo je vreme za smirivanje i sređivanje odnosa u emotivnom segmentu.

LAV - Dobri dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima, mada mogu ići uz nešto malo veću vašu nervozu. Savršeni momenti u emotivnim vezama, a pojedini Lavovi se lako mogu upustiti i u neobaveznu, ali vrlo inspirativnu avanturu.

DEVICA - Shvatate da ste se džabe nervirali zbog nečega što nije vaša greška ili propust. Bitno je da su stvari izašle na videlo i da ste zadovoljni. Mogućnost većih troškova. Iako emotivni partner deluje raspoloženo, imate osećaj da ga neke stvari muče.

VAGA - Svi kontakti i komunikacija vam idu na ruku, tako da nemojte oklevati da se upustite u pregovore ili dogovore o kojima već duže razmišljate. Možete potražiti i savet od nekog koga smatrate autoritetom. Privlačite pozitivne ljude i događaje.

ŠKORPIJA - Hvata vas pozitivno uzbuđenje jer shvatate da je nešto što priželjkujete sada već na dohvat ruke. Neko pokušava da vas animira, zainteresuje, generalno da vam se približi. Vi to primećujete, ali iz nekog razloga, držite ovu osobu na distanci.

STRELAC - Dan za kraća poslovna putovanja ili makar planiranje istih. Mogući su kontakti i sa strancima. Dobro za realizaciju planova. Ne oklevajte da se pokrenete. Dobar odnos između vas i emotivnog partnera. Distanca se lako da prevazići.

JARAC - Provešćete dan posvećeni ličnim prioritetima. Dobri su momenti i za finansijske transakcije ili dobijanje novca. Partnerova podrška ili prisustvo su vam potrebni i danas će biti lako ugovoriti susret. Bilo bi dobro da zajednički izađete.

VODOLIJA - Neke su promene zaživele u poslovnom segmentu i za sada ste zadovoljni razvojem situacije. Mogućnost priliva. Možda će vam obaveze oduzeti više vremena, ali ćete ipak uspeti da se uklopite sa emotivnim partnerom i susretnete se.

RIBE - Danas imate lepih poslovne prilike, ali vam se u isto vreme otvara i prostor za zabavu ili za susret sa nekim ko vam je izuzetno prirastao k srcu. Bićete na velikim mukama kako da se organizujete i stignete da sve završite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com