Ovan

Vaš srećan dan ovog meseca: sreda, 22. februar

Ovaj mesec će vam doneti neverovatan sled događaja. Pred kraj meseca, ići ćete unapred, uzdignućete se ka sledećoj životnoj fazi. Srećan period će vam biti do maja.

Bik

Vaš srećan dan ovog meseca: subota, 11. februar

Ovog meseca će doći do promena na vašem poslovnom planu. Možete očekivati srećne prilike i rast na radnom mestu.

Blizanci

Vaš srećan dan ovog meseca: subota, 11. februar

Vreme je da se usredsredite na ono što osećate umesto što pokušavate da ignorišete to da pokažete. Ovoga meseca će Blizanci imati priliku da ostvare uspehe, samo ako slede dobar put.

Rak

Vaš srećan dan ovog meseca: ponedeljak, 20. februar

Rakovi, ako još uvek niste rešiti situaciju sa nekretininama i finansijama, to će se promeniti sredinom meseca.

Lav

Vaš srećan dan ovog meseca: ponedeljak, 20. februar

Lavovi će isprobati nove stvari i obići će neka nova mesta. Radi se o otvaranju novih pogleda, a sreću ćete naći baš tu. Samo ne dopustite da zbog starih priča propustite važnu priliku.

Devica

Vaš srećan dan ovog meseca: ponedeljak, 27. februar

Javlja se važna lekcija za karijeru Devica. Vreme je da pustite ono što vam više ne služi. Konačno ćete naučiti da pustite ono što vam samo crpi energiju, a kada to učinite, sreća će vas konačno pronaći.

Vaga

Vaš srećan dan ovog meseca: ponedeljak, 27. februar

Aktiviraće se najsrećniji aspect života Vaga. Intenzivne pozitivne promene će se desiti na vašem ljubavnom polju, stoga je važno samo da se usredsredite. Možda postoji bolja prilika da se pozdravite sa prošlošću, alikada to učinite, omogući će vam nove poglede na život i svet.

Škorpije

Vaš srećan dan ovog meseca: četvrtak, 16. februar

Javlja se energija koju možete da nadvladate i pronađete pozitivan stav bez obzira kroz šta prolazite. Dok ovo osvetljava vaš sektor sreće, vaša snaga je ključ za otključavanje potpuno novog života. Škorpije, nemojte da se bojite da zatvorite vrata prošlošću.

Strelac

Vaš srećan dan ovog meseca: nedelja, 5. februar

Ovog meseca će se aktivirati najsrećniji deo života jednog Strelca. Biće puno mogućnosti. Ovo je vreme ogromne unutrašnje snage i može biti vreme da ponovo detaljno razmislite o svemu. Vaša sposobnost je da uvek znate šta vam je potrbno i crpite motivaciju da to sebi i omogućite kako biste shvatili da je sreća koju ste tragali upravo u vama.

Jarac

Vaš srećan dan ovog meseca: ponedeljak, 27. februar

Jarčevi, vreme je da se usredsredite na svoje zdravlje! Kada već razmišljate o onome što vam donosi blagostanje, vreme je da prema sebi budete potpuno iskreni i priznate šta vas koči.

Nikada ne potcenjujte sreću koja proizlazi iz toga što ste fizički, mentalno, emocionalno i duhovno zdravi; to je temelj svega ostalog u vašem životu.

Vodolija

Vaš srećan dan ovog meseca: ponedeljak, 20. februar

Bavićete se sopstvenim osećajem vrednosti. To će vas navesti da pronađete neki novi, dodatni, način zarade.

Takođe, sada ćete uočiti koga više cenite u svom životu, ali ćete ujedno biti I fokusirani i na finansijske dobitke.

Riba

Vaš srećan dan ovog meseca: sreda, 22. februar

Imaćete važnu godinu, a velik deo toga počinje upravo ovog meseca. Do kraja februara ćete već uočiti sve aspekte zarade. Ove godine ćete konačno osećati veću stabilnost i samim tim sigurnost da ostvarite svoje snove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.