Najbolji savet za ova tri znaka Zodijaka: Stavite tačku na vezu u narednom periodu, smeši vam se BOLJA PRILIKA

Leto je kao stvoreno za ljubav, romanse, flert i razigranost, ali nažalost ovaj avgust određenim pripadnicima zodijaka donosi turbulentan period koji bi mogao da se završi raskidom.

Foto: Dean Drobot/Shutterstock
Foto: Dean Drobot/Shutterstock
.

Rak

Rakovi neka ovaj mesec sednu i duboko razmisle. Definitivno prošlost više ne kuca, već je prošla kroz vrata. Tu je ispred vas…

Tako je, to je velika strast, velika ljubav, ali zastanite. Već ste je osetili, probali. Nije bila ukusna… Zvezde vam kažu da je ispred vas novi ljubavni život. Na vama je da odlučite da li ćete da stavite tačku ili zarez.

Devica

Device neka ne žure sa konačnom odlukom. Ipak ne bi trebalo ni da odugovlače. Neke stvari koje sugerišete partneru se nikada neće promeniti.

Zapamtite da se čovek menja samo zbog sebe, nikada zbog drugih. Ako ste doneli konačnu odluku saopštite je posle 20. avgusta. Stavite tačku i uživajte u životu i slobodi. Smeši vam se novi partner. Srećno!

Jarac

Jarčevi kao da gube tlo pod nogama. To vam izaziva uznemirenost jer vi sve možete izuzev da nemate sigurnost.

Prošlost i sadašnjost stoje ispred vas. Osoba iz prošlosti vam stvara osećaj nelagode, a opet sa druge strane svesni ste da priča nije završena.

Budućnost je lepa, rastrećujuća i puna strasti. Vi odlučujete gde i kome stavljate tačku, piše Super Žena B92.net.