OVAN

Današnji dan donosi brzinu, žurbu, ali i neka neočekivano lepa dešavanja za vas. Sada imate priliku da neke situacije okrenete za 180 stepeni i u potpunosti ih promenite. Imate dovoljno i snage i volje, a i sreća je na vašoj strani.

BIK

Dobro raspoloženje, kao i veliki planovi za koje je izvesno da će biti ispunjeni i pored povremene nervoze. Voljena osoba vas može iznenaditi. Sledi vam jak kontakt ili čak susret sa osobom koja vam je već duže vreme u mislima.

BLIZANCI

Vi i partner se možete danas povezati dublje i intenzivnije nego inače. Čak i da dođe do problema, on je lako rešiv. Dan iskoristite da provedete što više kvalitetnog vremena sa onima koje volite. Slobodnima stoji novo poznanstvo.

RAK

Divan dan za provod, za opuštanje, za izlazak, za druženje, ljubav... Čak i ako rešite da ostanete kod kuće, nemojte se iznenaditi ako vas ljubav i tu pronađe. Mogući su jaki kontakti sa suprotnim polom preko društvenih mreža.

LAV

Morate da se posvetite porodičnom segmentu i ukućanima više nego što ste to planirali. Nervoza je naglašena u prvom delu dana, ali zato je drugi dobar da izađete, odlično se provedete pa čak i upoznate nekog vrlo interesantnog.

DEVICA

Pokušavate da budete na više strana odjednom i koliko god to teško bilo za izvesti – verovatno je da ćete uspeti u tome. Danas nešto žurite i jurite i ne drži vas mesto. Bitno je da ste vi zadovoljni i da se osećate dobro u svemu ovome.

VAGA

Današnji dan ste rešili da posvetite onome u čemu vi uživate. Da li je to izlazak, šoping, druženje sa prijateljima, voljena osoba ili flertovanje – bitno je da je vama lepo. Danas su mogući vrlo interesantni kontakti sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Danas se kod vas sve vrti oko partnerstava. Akcenat je bačen na voljenu osobu i na vas i bilo bi dobro da ovaj dan provedete i u nekim „akcijama“ ali i da obavezno ostavite dovoljno vremena za strast. A nje će danas biti, više nego inače...

STRELAC

Danas morate odjednom biti na više strana i iako će vam biti naporno da to postignete, ipak ćete oko sebe širiti optimizam i odličnu, pozitivnu energiju. Dan je savršen za ljubavni susret – budite sa osobom koju volite.

JARAC

Danas se trudite da sve funkcioniše kako treba – čeka vas sto i jedan zadatak koji ste vrlo pažljivo isplanirali. Imate osećaj kao da po nekim pitanjima kasnite i možda ste malo nesigurni, ali ne odustajete od onoga što ste zadali sebi.

VODOLIJA

Dan je savršeno – nesavršen. Slede vam neki jako lepi trenuci sa prijateljima i sa osobom koju volite, ali sa druge strane – nešto ćete biti opterećeni i poslovnim i porodičnim segmentom. Samo polako, sreća je danas ipak na vašoj strani.

RIBE

Moguće je da će danas biti pokrenuta neka priča ili susret od kojeg mnogo očekujete. Iako stoji nervoza zbog dešavanja, vrlo brzo ćete uvideti da nije bilo razloga za stres. Slede vam neki lepi, inspirativni i zabavni momenti.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.