OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubedljivi ste.

BIK

Danas ste organizovani i lako možete pokrenuti neke poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritiskaju, ali uspevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. Sa voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora.

BLIZANCI

Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK

U potpunosti ste okrenuti kontaktima sa saradnicima. Nemojte biti opterećeni time kako će se neki dogovori završiti – više je nego izvesno da ćete biti uspešni. Danas se i odnos sa voljenom osobom može popraviti, samo ako se potrudite.

LAV

Jako naglašeno polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti govori da trebate da zanemarite sve ostalo i da se punom parom bacite na posao. Sa voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju.

DEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti, a vi trebate da budete spremni da odreagujete. Sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Čini vam se da neki dogovori idu sporije od vaših očekivanja, ali nema potrebe da ovu situaciju požurujete. Bolje polako, ali sigurno. Postavite se odgovorno. Intenzivno razmišljate o svom emotivnom životu i pokušavate da pronađete rešenje.

ŠKORPIJA

Danas ostavite sve ostalo po strani i bacite se na dogovore sa saradnicima, ali i potencijalnim poslovnim partnerima. Možete ostvariti vrlo zadovoljavajuću komunikaciju. Isto važi i za emotivni segment – lepa reč i gvozdena vrata otvara.

STRELAC

Možete uraditi mnogo više od onoga što ste očekivali, pa ne oklevajte da ovu veliku današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je srcu mila. Stvari se mogu pokrenuti sa mrtve tačke. Ne ustručavajte se i ne kočite sebe.

JARAC

Imate mogućnost da ostvarite dogovore od kojih biste mogli solidno zaraditi. Ne razmišljajte, pokrenite se – danas vam delovanje donosi korist. Ovo važi i za emotivni segment – pravi je momenat za priču sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA

Konačno se nadate da su sve stvari došle na svoje mesto. Uspeli ste da neke nedoumice u svojoj glavi rešite i nema prepreka ka vašem cilju. Razmišljate kako da priđete osobi koja vam je privlačna i na koji način da ostvarite jaču komunikaciju.

RIBE

Iako je težina u poslu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je – da, vreme je.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.