Ovnovi bi ove nedelje trebalo da povedu malo računa o krvom pritisku, naročito oni koji već imaju problema, a imaće i probleme sa tetivama. Što se tiče ljubavnog segmenta, kao i prošle nedelje, Ovnove i ove čeka dosta flerta i kontakata sa suprotnim polom. Ovnovima, u znaku i podznaku, svakako neće biti dosadno. Zauzeti bi trebalo da povedu računa u drugoj polovini nedelje, naročito u petak, subotu i nedelju, u periodu punog Meseca.

Što se tiče Bikova, u znaku i podznaku, trebalo bi da ove nedelje povedu računa o glavi i respiratornim organima, budući da su virusi još aktivni a to im je "slaba tačka". Moguće je da će upoznati nekoga preko Interneta ili bliskih prijatelja, a budući da nas čeka pun Mesec za vikend, astrolog Vlajić tvrdi da je vrlo interesantan period pred nama, o čemu detaljnije o svakom horoskopskom znaku u nastavku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.