KOJI JE NAJČEŠĆI, A KOJI NAJREĐI HOROSKOPSKI ZNAK: Proverite da li se nalazite među njima

Da li ste se nekada zapitali koji horoskopski znak je najređi? Donosimo vam odgovor na to pitanje.

Foto: Dzhulbee / Shutterstock
Foto: Dzhulbee / Shutterstock
.

Reč je o znaku iz grupe zemljanih znakova koji je poznat po svojoj ambicioznosti, znak koji stoji čvrsto na zemlji i nije sklon sanjarenjima.

Možda ste iz ovog kratkog opisa prepoznalii horoskopski znak Jarca.

Upravo se Jarčevi smatraju najređim znakom horoskopa jer, statistika kaže da se najmanje rođendana slavi između 25. decembra i 1. januara, odnosno na Božić i Novu godinu, a to su datumi ovog horoskopskog znaka čija vladavina traje od 22. decembra do 20. januara.

Takvi podaci pokazuju da je broj Jarčeva mnogo manji u poređenju sa drugim znakovima Zodijaka.

Studija koju je sproveo časopis Smitsonian otkrila je pak da se najviše ljudi rodi između juna i novembra što znači da je tokom hladnih meseci začeto najviše dece. To i ima smisla jer smo tokom zime više kod kuće, piše Zadovoljna.hr.

Suprotno od Jarca, jedan pripadnik vodenih znakova, koga karakterišu pre svega jake emocije, smatra se najčešćim znakom horoskopa.

To je zagonetna, mračna i tajanstvena Škorpija.

Škorpije čine 9,6 posto populacije SAD-a, što znači da vrlo lako možete naići na ljude rođene u ovom znaku. To takođe ima smisla s obzirom na činjenicu da će se svako ko je začet na kraju vladavine Jarca, verovatno roditi krajem oktobra na vrhuncu vladavine Škorpije koja traje od 23. oktobra do 21. novembra.