Ovan

Prvi na listi je Ovan, znak poznat po svojoj energičnosti i impulsivnosti. Kada Ovan zatvori vrata, ona ostaju zatvorena. Razlog? Ovnovi uvek gledaju napred. Oni su uvek u potrazi za novim avanturama i izazovima. Vraćanje bivšem partneru za njih je kao korak unazad, a to jednostavno nije u njihovoj prirodi. Kada se veza završi, Ovan će se brzo okrenuti novim počecima, ostavljajući prošlost iza sebe.

Škorpija

Sledeća je Škorpija, znak koji je sinonim za intenzitet i strast. Škorpije su duboko emocionalne i kada se vežu, čine to punim srcem. Međutim, ako ih izdaju ili povrede, njihova sposobnost da oproste i zaborave može biti ograničena. Škorpije imaju dugo pamćenje, i kada jednom odluče da je gotovo, retko se vraćaju. Njihov ponos i potreba za emocionalnom sigurnošću jači su od nostalgije.

Vodolija

I na kraju, Vodolija - znak poznat po svojoj nezavisnosti i originalnosti. Vodolije cine svoju slobodu iznad svega, i jednom kada osete da je veza postala ograničavajuća ili da se više ne razvija, spremni su da krenu dalje. Oni su intelektualci koji donose odluke više glavom nego srcem. Jednom kada analiziraju i zaključe da je veza završila, vrlo je malo verovatno da će poželeti da se vrate. Za Vodolije je svaka veza lekcija, a nakon što je savladana, oni su spremni za nove prilike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.