Kako se znakovi nose sa tugom: Vaga krije emocije, Bik se povlači u samoću, a OVAJ znak "gubi razum"

Svaki znak zodijaka se nosi sa tugom na različite načine, a u nastavku teksta saznajte kako vi reagujete.

Foto:Monkey Business Images/Shutterstock
Foto:Monkey Business Images/Shutterstock
.

Tuga je normalna i prirodna, a svakako jedna od najsnažnijih ljudskih emocija. Svako od nas se nekada u životu suočio sa osećajem tuge, a horoskop može dosta otkriti o našim slabostima.

Ovan

Kada Ovan tuguje, on postati impulsivan, ljut i sklon naglim reakcijama. U takvim situacijama izlazi iz svoje svakodnevice, zapostavlja svakodnevnu rutinu i navike. Ne ponaša se kao i obično, pa je sklon svađama sa ljudima iz svoje okoline.

Bik

Tuga i žalost imaju jak uticaj na Bika. Oni se tada povlače u svet samoće, vole da se izoluju i često se osećaju bespomoćno. Inače, lako se naljute, nisu baš strpljivi i ne vole da se bave drugima.

Blizanci

Blizanci prave jednu veliku grešku kada ih obuzme tuga – skloni su da sve analiziraju do najsitnijeg detalja, a to ih često udaljava od stvarnosti.

Ne podnose negativne emocije koje uključuju tugu i žalost jer ih teraju da beže u tišinu.

Rak

Kada se nešto loše dešava, Rakovi gube razum, brzo ih tuga slomi, toliko da čak oseća bolove u želucu. Sklanjaju se od sveta, povlače u sebe sve dok ne dođu sebi.

Lav

Lavovi ne znaju da sakritju emocije, već “otvaraju” dušu svima. Stres im se odmah vidi na licu, a često su ivci nervnog sloma. Razdražljivi su i željni pažnje.

Devica

Kada je Devica tužna, ona ne želi da razgovara ni sa kim. Osobe rođene u ovom znaku sklone su da odbiju ljude kada im prilaze. A ako im zaista smetate, reagovaće impulsivno, čak i agresivno.

Vaga

Kada Vaga tuguje, pokušaće da svoje emocije sakrije od drugih. Na prvu loptu izgledaće stabilno, kako ne bi rastužila ljude oko sebe.

Škorpija

Škorpija važi za strastveni znak, ali kada osete tugu ili depresiju burno reaguju. U teškim, depresivnim trenucima, lako postanu neprijateljski raspoloženi, ponašaju se na nasilan, agresivan način. Misli sui m tada zastrašujuće, što dovodi do toga da žele da se izoluju od svih.

Strelac

Kad je tužan, Strelac brzo postaje zabrinut i gubi volju. Neretko se okreću raznim načinima samo da bi pobegao od stvarnosti, pa je čak i skloni uzimanju opojne droge.

Jarac

Jarac je odlučan i razuman I kad je tužan upada u zamku beznađa. Gubi svaku motivaciju i interesovanje. Preterano razmišlja o svemu i pokušava da se 'vrati na staro'.

Vodolija

Najčešće krije emocije kako bi sebe pa i druge spasio od tuge i sažaljenja. Kada je pak preplavi tuga, , osamiće se potpuno. Glumi da je sve u redu, ali iznutra ih “ubija” tuga.

Ribe

Kada Ribe tuguju, one padaju u očaj jer se stalno opsesivno podsećaju na mnoge loše stvari koje su im se desile. Tada su zabrinute, anksiozne i sklone samoći, nejetko osećaju krivicu za sve pa i one najbanalnije sitnice u svom životu.