Kada se zaljubite u nekog, bez obzira koliko godina imate, počnete da osećate čudan osećaj u stomaku, nervozu, želju da stalno provodite vreme sa osobom koja vam se sviđa. Možda je lakše u starijim godinama priznati da vam se neko sviđa, jer ste ipak sazreli i ne plašite se negativne situacije koja može da se desi.

A na koji način se zaljubljujete i šta kod vas može izazvati tu reakciju, otkriva vam vaš horoskopski znak!

Ovan

Vi se zaljubljujete na prvi pogled i bez premišljanja. Kada steknete dojam da je ta osoba za vas - vi odmah krećete u akciju. Ne plašite se “poraza”, jer on za vas ne postoji.

Bik

Vama je potrebno malo više vremena da vam se neka osoba svidi toliko da se zaljubite u nju. Cenite to vreme i koristite ga za kompletnu analizu i upoznavanje možda budućeg partnera.

Blizanci

Vi lako upadnete u začarani krug zaljubljivanja, ali vremenom postajete nervozniji jer počinjete da shvatate šta osećate.

Rak

Vi ste emotivna osoba kome ljubav uopšte nije niti strana, niti strašna. Prirodno vam je da se zaljubite u nekoga i uvek se osećate lepo i opušteno.

Lav

Vi ste energična osoba koja voli da bude u centru pažnje. Samim tim sa dosta energije postajete zaljubljeni i isto tako pokušavate da osvojite svoju voljenu osobu.

Devica

Stidljivi ste i plašite se da vas osoba u koju ste zaljubljeni ne odbije, ali kada postanete 100% sigurni da joj možete prići, postajete potpuno iskreni i otvoreni.

Vaga

Konstantno se zaljubljujete i to vam ne pada teško jer se ne vezujete odmah za osobu. Ne ulažete mnogo emocija, ali volite da ta osoba vidi koliko ste zaljubljeni u nju.

Škorpija

Kao osoba koja je u svemu intezivna, isto to važi i za zaljubljivanje. Zanosite se i ništa vas ne može sprečiti u osvajanju osobe, ne odustajete čak i ako vas odbije. Vodite se time da ćete sa upornošću uspeti.

Strelac

Ili sve ili ništa - to je vaš moto. Za vas ne postoje igrice i vrlo ste direktni.

Jarac

Oprezni ste i čekate pravi trenutak da priznate koliko vam se neka osoba sviđa. Volite da proverite sve kako biste bili sigurni da je sledeći korak koji želite da napravite dobar.

Vodolija

Vi ste tihi zaljubljenik koji ne voli da otkriva svoje emocije. Tek kad neko vama prizna ili pokaže da mu se sviđate, stupate u akciju.

Ribe

Lako padate na druge ljude koji vas na trenutak zaintrigiraju sa nečim. Strastveni ste i to volite da prenesete na osobu koja vam se svidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.