Kako se ponašaju HOROSKOPSKI ZNACI kada su NESREĆNI U VEZI - OVO su nedvosmisleni pokazatelji da se LJUBAV GASI!

Horoskop vam može pomoći da prepoznate znakove nezadovoljstva kod sebe ili partnera ukoliko niste srećni i zadovoljni u vezi.

Ilustracija, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Ilustracija, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

U nastavku pročitajte kako se ponaša svaki horoskopski znaci kada stvari baš ne idu najbolje ili kada su nesrećni u vezi.

Ovan

Počinju da vas isključuju iz svakodnevnog života, iako neće da pričaju o tome sve dok suočavanje s problemom ne postane neizbežno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podeli sve sitne i smešne detalje svog života i želi da zna sve šta se događa s vama. Ovnovi su direktni kad su u pitanju njihove namere. Ako se nađete u situaciji da se pitate da li se događa nešto loše u vašoj vezi, vrlo je veroatno da se zaista i događa, piše Klix.

Bik

Kad su nesrećni jako se trude da prividno njihov život i veza izgledaju srećno. Trud koji ulažu da bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili trud pri uređivanju svog životnog prostora biće sve drastičniji što su oni nesrećniji. Bikovi su estetičari, vizualni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima i kako ih oni percipiraju. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih.

Blizanci

Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrisani, smeteni i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, sve zato što ne znaju da se nose s činjenicom da stvarno nisu srećni. Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u životu, osim ljubavi. A to će raditi sve dok se ne nađu u situaciji da moraju da se suoče s onim što se događa.

Rak

Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećaja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesrećan.

Lav

Isprva su agresivni, a kasnije ignoriraju sve oko sebe. Lavovi koji su nesretni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje.

Devica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osećaju se nesrećno ili nesigurno, baviće se svim i svačim samo da odvrate pažnju od onog što ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se mnogo više bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.

Vaga

Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na umu da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve uraditi da ga uravnoteže.

Škorpija

Škorpije počinju da se nerivraju oko stvari koji uopšte nisu vezane za problem koji ih muči. Ovo je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećni u vezi oni jednostavno nisu sposobni da dugo ignorišu problem ili se pretvaraju da je sve kao obično. Njihovi intenzivni osećaji i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na videlo - vrlo verojatno u vrtlogu svađe.

Strelac

U vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo da ćute o stvarima koje ih muče.

Jarac

Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušaće da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećno, nema nazad - veza se ne može spasiti, samo odugovlačiti neizbežno. Jako im smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da 'poprave' ono što ne valja.

Vodolija

Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno pokušavaju da ih ostvare. Presele su se u druge zemlje, započnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Vodolijei su strašno ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesrećni je da nemaju vremena za partnera jer se bave svojom karijerom.

Ribe

Ribe žele slobodu, inače one žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i šta se 'stvarno' tamo nudi. U trenutku kad Riba počne više da se bavi svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.