Kako PUN MESEC ovog četvrtka utiče na predstavnike Zodijaka? Strelčevima se savetuje da se fokusiraju na OBAVEZE, a Bikovi...

Pun Mesec je u znaku Blizanaca, a to će predstavnike ovog horoskopskog znaka danas navesti da prihvate izazove koje im nameću drugi.

Olga Savić  |  
Foto: Sasin Paraksa/Shutterstock
Foto: Sasin Paraksa/Shutterstock
.

OVAN

Pun Mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju komunikacije - vodite računa o svojim rečima, a sigurno je da možete očekivati i nezgodne sagovornike. Dobro odmerite šta ćete reći, a potrudite se i da one preko puta vas razumete na pravi način. Sitniji problemi oko usklađivanja sa voljenom osobom.

BIK

Pun Mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju novca i zarada – mogući su neočekivani troškovi, čak i gubici. Nesporazumi u dogovorima sa saradnicima. Nađite meru u svemu i bićete zadovoljni rezultatima. Težite harmoniji u odnosu sa voljenom osobom, ali će je biti nešto teže ostvariti.

BLIZANCI

Pun Mesec je u vašem znaku - prihvatate izazove koje vam nameću drugi, ali se potrudite da ne doživljavate lično reči ili kritike. Voljenoj osobi posvećujete pažnju, ali niste zadovoljni time kako vam je uzvraćeno. Nesklad u odnosima.

RAK

Pun Mesec je u vašem polju tajni, podsvesti - možete osećati nesigurnost, nervozu i evidentno je da će teže biti pronaći zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Olakšanje u drugom delu dana, ali budite oprezni u kontaktu sa voljenom osobom.

LAV

Pun Mesec je u vašem polju planova i prijatelja - Izgledaće kao da je svaka vaša reč pogrešno shvaćena od strane onih sa kojima ste u kontaktu. U odnosu sa voljenom osobom potrebno je više se prepustiti i težiti skladu i harmoniji. Izađite zajedno, prijaće vam.

DEVICA

Pun Mesec je u vašem polju pozicije, karijere - hoćete da priteknete u pomoć kolegama, ali potrudite se da ne namećete svoju volju i da ne budete previše kritični. Vaši potezi mogu biti pogrešno shvaćeni. Ostavite dovoljno vremena i za one koje volite.

VAGA

Pun Mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju ostvarenja - Neke osobe danas mogu loše uticati na vas, a vrlo često će vam se činiti da pokazuju zajedljivost i cinizam. Ne dozvolite da drugi utiču na to kako se osećate. Voljena osoba ima neke zanimljive predloge za vas.

ŠKORPIJA

Pun Mesec je u vašem polju kriza, novca od drugih ljudi, kredita - Budite oprezni sa informacijama, i ne uzimajte ih zdravo za gotovo, jer se može pokazati da nisu tačne. Ne reagujte previše kritično u odnosu sa saradnicima. Potrudite se da sa voljenom osobom budete smireni.

STRELAC

Pun Mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava, javnosti - Potrudite se da budete maksimalno fokusirani na obaveze. Mogući su problemi u komunikaciji sa saradnicima. Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, kao i vi.

JARAC

Pun Mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju poslovne svakodnevice - lošija komunikacija sa saradnicima. Potrudite se da objasnite svoje stavove i da budete korektni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Opustite se u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Pun Mesec je u vašem polju zabave, ljubavi, kreativnosti - Možda nije pravi dan da insistirate na promenama u poslovnom segmentu. Teško ćete ostvarivati dogovore. Postoji problem oko usklađivanja vremena sa emotivnim partnerom. Verovatno samo kratak susret.

RIBE

Pun Mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju doma, porodice, stabilnosti - imate sve preduslove da ostvarite jedan uspešan dan. Saradnici su napeti, ali vaše raspoloženje i spremnost za kompromis može izgladiti i olakšati situaciju. Nedovoljno momenata sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com