Kako izgleda kad DVA ISTA ZNAKA započnu romansu: Ovnovi se SVAĐAJU pa ljube, a Škorpije PRETERUJU U SVEMU!

Da li je pametno izlaziti s nekim ko je rođen u istom znaku kao i vi...

Izvor: 24sedam.rs/V. I.  |  
Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Verovatno se i vama desilo da ste se zapitali kako je izlaziti s horoskopskim znakom koji je isti kao vaš? Možda mislite da bi izlazak sa nekim ko je rođen u vašem znaku značilo da imate mnogo toga zajedničkog, ali istina je da je mnogo komplikovanije od toga.

Učenje o horoskopskim znacima drugih može vam pomoći da razumete nečije glavne atribute pre nego što zaronite u sitnice na prvom, drugom ili trećem sastanku. Možda se čini da bi takvo zabavljanje učinilo stvari veoma lakim, ali suprotno popularnom verovanju, zabavljanje sa vašim horoskopskim znakom može biti nezgodno, jer će druga osoba odražavati i vaše najbolje i najgore osobine.

Ovan: Uzbuđenje ne manjka

Ne želimo odmah da dižemo paniku, ali ovo može biti težak meč. Oboje ste vruće glave, želite svoj put i skloni ste da krivite drugu osobu kada stvari krenu naopako. Međutim, na tome se može raditi uz komunikaciju i otvoren um. S druge strane, jedni drugima izazivate strastvenu prirodu i zajedno ćete se aktivno zabaviti. Ne postoji ništa uzbudljivije od druženja jednih s drugima. Poštena borba je ključ vašeg uspeha jer će biti svađa! Trebalo bi da uzmete "nikad ne idi u krevet ljut i u svađi" kao svoju novu mantru.

Bik: Proširite zonu komfora

Za naše Bikove nije novost da su tvrdoglavi i jednostranog uma. Ako ste vi i vaš partner na istoj strani, odlično! Ako ne, moraćete da proširite svoju zonu komfora, što nije lak zadatak ni za jednog od vas. Bikovi su strastveni prema svojim idejama i mišljenjima, što može biti dobro, ali ako je jedan od vas konzervativan, a drugi liberal, u nevolji ste. Obično uz sport i senzualna uživanja, vi ćete se slagati i možete stvoriti sjajne uspomene.

Blizanci: Igre bez granica

Apsolutno nema šanse da ćete ikada dosaditi jedno drugom. Možda ima previše nepredvidivosti u ovom meču, što bi u početku moglo biti uzbudljivo, ali na kraju može izazvati probleme. Jedan od vas će morati da postane "stabilan" i da neguje kućni život da bi stvorio osećaj pouzdanosti. Ali postoji šansa, možda ćete morati duže da ostanete zajedno da biste se povezali na dubokom emotivnom nivou i pustili korene. Dobra strana je u tome što bar možete razgovarati o svemu što vam se pojavi bez oklevanja i zajedno uživati u raznolikom društvenom životu.

Rak: Idealno kompatibilni

Imamo dobre vesti za vas Rakovi - ovo je jedno od najboljih podudaranja istog znaka. Oboje ste nežni i volite da se ušuškate kod kuće. Pa šta ako ne izlazite mnogo? Ima boljih stvari u životu od toga. Najveća mana je to što kada jednom naučite da tolerišete raspoloženja jedni drugih (i da ih ne shvatate lično!), vaša je sklonost da previše tetošite jedno drugo. Ovo je nešto što može da uguši se*sualnu iskru, ali sa tako dobrom kompatibilnošću ko kaže da ne možete da prođete kroz to? Ako odlučite da imate dužu zajedničku budućnost, važno je napomenuti da dva Raka zajedno čine sjajne roditelje!

Lav: Pršti od strasti

Ovo je nestabilna i uzbudljiva utakmica! Lavovima treba puno pažnje, pa dajte tome prioritet u vašoj vezi i potrudite se čak i za male stvari. Ako ne dobijete ono što želite, imate tendenciju da se nadurite i vaš partner će to primetiti, tako da ćete morati da se odreknete da se druga osoba oseća posebno. Strasti bujaju u ovom paru, što je odlično za se*s, ali pazite da u žaru svađe ne kažete ili ne uradite nešto što može fatalno narušiti vezu. Najvažniji deo ove zajednice je međusobno poštovanje.

Devica: Isključite mozak

Ako ste oboje posvećeni višim ciljevima, ovo bi mogao biti meč kome je samo nebo granica. Međutim, veoma je važno zapamtiti da ne pokušavate da poboljšate drugu osobu jer kada kritikujete njeno ponašanje, to može da ubije strast. Ako preterano analizirate odnos, samo ćete ga učiniti da uvene. Preterano razmišljanje je ovde ubica sreće. Umesto toga, zajedno radite slatke aktivnosti kao što je sadnja bašte ili zajedno pohađanje časa joge - izvući ćete ono najbolje jedno u drugome, a da toga niste ni svesni.

Vaga: Budite iskreni

Dve Vage zajedno mogu stvoriti divnu i harmoničnu zajednicu, jer ste oboje podešeni da zadovoljite drugu osobu i negujete ravnotežu i pravičnost. Opasnost je, međutim, u tome što ćete ostati previše površni, projektujući prelepu sliku ljubavi, dok ogorčenosti ključaju ispod površine. Važno je da budete iskreni u svojim razgovorima i transparentnost je najbolja stvar koju možete učiniti jedni za druge. Morate biti voljni da malo zaljuljate čamac da bi veza napredovala i došla do svog punog potencijala.

Škorpija: Imaju sve šta im je potrebno

Ovaj par ima potencijal za toliko strasti, opasnosti i intriga, drugim rečima - dve Škorpije imaju sve! Ali može li to biti previše? Poverenje je ključni sastojak koji čini da ovaj meč funkcioniše. Nijedan ili oba partnera ne bi trebalo da budu sumnjičavi ili ljubomorni, ako je tako, čeka vas težak put. Od suštinskog je značaja da podelite svoja najdublja osećanja u ovoj zajednici, govoreći kako se osećate i da ste ranjivi omogućiće veliku harmoniju. Međutim, ne udarajte drugu osobu ispod pojasa, inače ćete podstaći ljutnju!

Strelac: Prezanimljivi dani i noći

Ovo je jedan vrlo zabavan meč! Jednog dana ćete voziti kajak, a sledećeg na motociklu zajedno... voziti se u zalazak sunca. I vi i partner imate čvrsta mišljenja koja mogu dovesti do žustrih diskusija, ali oboje ste u redu sa tim. To čini stvari zanimljivim i možete učiti jedni od drugih. Prava nevolja nastaje kada jedan od vas želi da se posveti, a drugi više voli da ostane slobodan. Ovde teško može doći do kompromisa, ali viša duhovna svrha vas može održati zajedno.

Jarac: Nemate iluzije jedno o drugom

Možda ne mislite da bi ovo bio sjajan romantični spoj, jer ste oboje tvrdoglavi realisti, ali ova veoma praktična priroda vam omogućava da cenite ko je druga osoba zaista. Drugim ljudima može biti lako da se upletu u svoje fantazije, ali dva Jarca zajedno su lišeni iluzija o onom drugom. Toliko je važno da oboje možete biti svoji u ovoj vezi i to vam ide veoma lako. Samo pazite da ne dozvolite da vaše ovozemaljske ambicije ili potreba za statusom prevladaju nad životom.

Vodolija: Ostavite ego po strani

Vodolije su veoma otvorenog uma i mogu da tolerišu (ili čak da uživaju!) u ekscentričnostima onog drugog. Tako bi ovaj par bio najbolji prijatelj i bio nerazdvojan. Međutim, emocionalno carstvo nije vaša jača strana, tako da ćete oboje možda izbegavati da izjavite svoja osećanja i odvedete stvari u dublje vode. Da biste negovali strast, moraćete da izađete iz svoje zone udobnosti i budete iskreni jedni prema drugima. Rezultati otvaranja mogu biti nezamislivi! Ne dozvolite da vaš ego stane na put ovoj vezi, jer oni mogu biti uzrok mnogih problema.

Ribe: Gubljenje u fantazijama

Dve Ribe zajedno čine vas i sanjarima i ljudima koji vole ljubav koja radi i za vas, ali i protiv vas. Drugim rečima, dve ribe mogu beskrajno da plutaju okolo u divnoj fantaziji, nikada ne bacajući sidro u sigurnu stvarnost. Oboje imate tendenciju da nosite ružičaste naočare, a to znači da vaša voljena osoba ne može pogrešiti (što je sjajno osim ako ta osoba nema ozbiljnih problema). Obavezno uzmite u obzir svoje prijatelje i porodicu i nemojte ih isključivati. Lako je izgubiti sebe zbog ljubavi, zato budite sigurni da ste ostali svoji! Profesionalni savet: Zamolite treću stranu da upravlja vašim finansijama, piše Style Caster.