Ovan

Ovnovi su takmičarski raspoloženi, pa vole da provode vreme u prirodi. Najčešće su atletski građeni i mišićavi. Ako ste rođeni pod ovim horoskopskim znakom, volite da planinarite, trčite, vozite bicikl ili praktikujete neku drugu aktivnost koja se odvija na otvorenom, pa ste često preplanuli.

Bez obzira na boju vaših očiju, u njima uvek gori vatra kao podsetnik na neverovatnu energiju kojom ste ispunjeni. Krasi vas blagi osmeh na usnama - to je zato što ste uvek spremni za novi izazov i stalno tražite nekoga sa kim ćete se takmičiti.

Bik

Poput pravog bika, vaše telo je pretežno snažno. Možda niste najviši, ali ste svakako najjači. Vaši prijatelji vas opisuju kao stabilnu i snažnu osobu.

Vaš fizički izgled zavisi od dve suprotne karakteristike. Ako ste opušteni, tada dominira blažaa strana karaktera Bika, a ako ste agresivnije prirode bićete nabijeni i ozbiljniji.

Blizanci

Blizanci vole da menjaju izgled i stil oblačenja. Nije bitno da li je u pitanju izlazak, posao, novo godišnje doba ili odlazak na popodnevnu kafu, Blizanci će pažljivo odabrati svoju odevnu kombinaciju koja će naglasiti njihove atribute i trenutno raspoloženje.

Blizanci nemaju jasan stil oblačenja, on kod njih zavisi od raspoloženja i uslova u kojima se nalaze. Ono što je za njih karakteristično su oči pune radoznalosti i izražene ruke.

Rak

Rak obično ima meku kožu, punije obraze i okrugle oči. Na prvi pogled odaje utisak dobre duše koja je uvek nasmejana i raspoložena.

Društvo često ima potrebu da se brine o njima, grli ih i miluje. Stoga, čak i kada ne odaju utisak nezrelosti, oni oko njih imaju potrebu da ih zaštite.

Lav

Oni su kraljevi džungle i svi to moraju da znaju. Lavovi su glavni u okruženju, a ako to nekome smeta, slobodno može da se udalji. Ljudima jasno stavljaju do znanja da sebe najviše vole i da će sebe uvek staviti na prvo mesto.

Prepoznatljivi su po gustoj kosi, upadljivim očima, a noge i ruke su im često snažne i mišićave. Čak i kada se odmaraju, pokazuju zube svakome ko se usudi da im priđe i poremeti njihov mir.

Devica

Žene Device obično imaju skroman izgled, dok su muškarci opsednuti svojim licem i svakodnevnim brijanjem. Device retko imaju potrebu da isprobavaju nove stvari, posebno kada je kosa u pitanju, neguju prirodan izgled.

Vole uredan život, koji im takođe omogućava da izgledaju vitko. Device su poznate po svojim delikatnim rukama i dugim prstima i elegantnim pokretima koji uvek privlače pažnju suprotnog pola.

Vaga

Vage su nežne, ponekad baš kao pero, a najvažnija stvar u njihovom životu je iskrenost. Bez obzira na fizičke karakteristike, uvek odaju utisak nežne i druželjubive osobe.

Većina njih ima kosu svetlije nijanse, svetle oči i ten. One su vitke građe i kreću se sa određenom sofisticiranošću.

Škorpija

Sve Škorpije vole da čuju i vide potvrdu da njihov ubilački pogled plaši i one najhrabrije. Imaju pogled koji seče kao skalpel i ništa im ne može promaći. One vešto 'čitaju' druge i vide ih onakve kakvi zaista jesu. Često imaju tamne oči i tamniju kosu.

Strelac

Sa takmičarskim duhom, Strelac ima agresivnu energiju koju negde mora da iskoristi. Zato voli da provodi vreme na otvorenom i često izaziva sebe da bude bolji, brži, pametniji...

Prirodno su veoma mišićavi, u skladu sa njihovim temperamentom i stalnim izazovima koje postavljaju pred sebe. Njihova tela prate svaki izazov, nakon čega postaju još okretniji, snažniji i izdržljiviji. Zajednički atribut svih Strelaca je da imaju jake i mišićave noge.

Jarac

Jarac se prepoznaje na prvi pogled. Ima izduženo lice i oštre jagodice, koje nije potrebno dodatno naglašavati.

Bez obzira da li ste muški ili ženski Jarac, izgledate kao filmski glumci koji su rođeni da igraju uloge negativaca. Sve ispod vrata je snažno i mišićavo.

Vodolija

Rođeni buntovnik, prva će isprobati neprirodne, blistave farbe za kosu, bušiti delove tela na koje drugi i ne pomišljaju, ili će sama nacrtati tetovažu. Takođe, Vodolije su u proseku najviši znaci u horoskopu. Ali ne i najjači.

Lako ćete ih prepoznati po zamišljenom pogledu i osećaju samopouzdanja I ljubavi prema sebi, ma šta obukli.

Ribe

Ribe imaju meko i fleksibilno telo, najviše zbog ljubavi prema vodi, plivanju i svim vrstama morskih užitaka.

Nemaju izraženu mišićnu masu, ali su bez obzira na to žilave i izdržljive. Lako ih je prepoznati, imaju lepo simetrično lice na kome je sve pravilno raspoređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.