Svaki znak Zodijaka ima svoje mane i svoje vrline, a svaki ima i sopstevni način da sabotira samog sebe.

Recimo, Bik je suviše fokusiran na kontrolu i tu počinju njegovi problemi - one neće moći da živi punim plućima sve dok ne shvati da se neke stvari u životu ne mogu promeniti.

Jarac svoj život tretira kao suparništvo i upoređuje se s drugim ljudima, mada bi umesto toga trebalo da gleda sebe u ogledalu.

Ovan

Uništavate svoj život negativnošću i pesimizmom. Brzo gubite razum, što vas može koštati života. Dopuštate da negativne stvari utiču na vas i puštate loše ljude preblizu srca.

Naučite kako da kontrolišete bes. Naučite da neke stvari na ovom svetu nisu vredne vaše brige.

Bik

Suviše ste fokusirani na kontrolu i tu počinju vaši problemi. Nećete moći da živite punim plućima sve dok ne shvatite da se neke stvari u životu ne mogu promeniti.

Ponekad je potrebno da popustite. Uvek ste puni sebe, što se može negativno odraziti na vaš život.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da kvare svoj život time što ne mogu napustiti komfornu zonu. Sede na jednom mestu, verujući da promene donose samo negativne stvari, dok je monotonija uvek dobra.

Ali ne shvatate da nema napretka bez promene i ako nastavite da ne napuštate poznato, nikad nećete odrasti kao osoba.

Rak

Problem Raka je što je previše brižan i osećajan prema drugima. Uvek razmišljaju o tuđim osećanjima, emocijama i blagostanju. Da, to je dobra osobina koju bi svaka osoba trebalo da ima, ali vi obično preterujete i zato dozvoljavate drugima da sa vama brišu noge.

Na kraju, svi će uspeti, a vi ćete ostati na dnu.

Lav

Lavovi pomalo podsećaju na robote. Zaista veruju da je dobro to što ne pokazuju emocije. Ali zapravo nije.

Nedostatak emocija vas otuđuje od drugih, a samo ti drugi mogu vas vratiti u život. Zapamtite: svi odnosi su bazirani na osećanjima. Pokažite da ste ljudsko biće.

Devica

Previše ste strogi prema sebi i mislite da ste sami za sve krivi, čime potcenjujete svoje samopoštovanje. Čini vam se da svi vaši nedostaci potiču iz vaše nesposobnosti i osrednjosti.

Ne možete razumeti da uspeh u životu i neuspeh zavisi od mnogo faktora i zato ne treba da krivite sebe.

Vaga

Živite za druge, dopuštajući strancima da vas ponižavaju oštrim primedbama i mišljenjima. Svi vaši postupci imaju za cilj da ugodite ili impresioniraju druge, mada su ti drugi u stvarnosti previše fokusirani na vlastite živote da bi vas i primetili.

Budući da ste Vaga, morate naučiti da procenite sebe na osnovu vlastitih standarda, a ne da se vodite stavom stranaca.

Škorpion

Škorpioni moraju početi malo više da vole sebe. Prestanite da umanjujete vrednosti onog što radite. Nema ničeg lošeg u ugađanju sebi.

Svi moramo povesti računa o sebi, posebno u ovom nemilosrdnom vremenu.

Strelac

Pre ili kasnije, strah od neuspeha prouzrokovaće vaš kolaps. Strelac se kladio da će u životu uspeti. Ali ne razumete da rizik doprinosi postizanju apsolutnog uspeha u životu.

Ne smete dopustiti da vam strah uništi uživanje u životu. Porazite strahove i shvatite koliko ste zaista jaki.

Jarac

Svoj život tretirate kao suparništvo, s vremena na vreme i upoređujete se s drugim ljudima, mada bi umesto toga trebalo da gledate sebe u ogledalu.

Činjenica da su drugi postigli mnogo više od vas, ne čini vas gorim od njih. Prestanite da pratitie druge ljude i zagledajte se u sebe.

Vodolija

Zaglavili ste u prošlosti, iako morate shvatiti da dosadašnje greške ne određuju uvek budućnost osobe.

Tretirajte svaki novi dan kao prazan list. Prestanite se osvrtati, živite u sadašnjosti i ne zaboravite gledati u budućnost.

Riba

Okružili ste se lošim društvom. Prestanite da komunicirate s onima koji vam ne dozvoljavaju da se razvijate i pronađite normalne prijatelje.

U suprotnom, nikad nećete biti u stanju u potpunosti da ostvarite svoj divni potencijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.