KAD PUSTE MAŠTI NA VOLJU: Bikovi sanjaju baškarenje u luksuzu, Rakovi žude za uspehom

O čemu maštaju znaci horoskopa, saznajte u nastavku.

Foto: Song_about_summer/Shutterstock
Foto: Song_about_summer/Shutterstock
.

Ovan uživa u kupovini

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama.

Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće zadovolje satima šopinga. Njihova opsednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj meri da im to u potpunosti preuzima život.

Bik obožava novac i luksuz

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a kvaliteti im pomažu da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se da rade naporno, a sve sa jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućava im uživanje u luksuzu koji cene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge.

Blizanci obožavaju tehniku

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsednuti su tehnikom, koja im omogućava bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Slabi su i na modu i spremni su ceo dan da potoše na kombinovanje novih modnih trendova.

Rak žudi za uspehom

Saosećajni Rakovi uvek su spremni da pomognu, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uverenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svima pokazuju šta im se sviđa, a šta ne. Žude za uspehom i spremni su za to da idu i iznad svojih granica. Taj uspeh je najčešće vezan za porodični i privatni život.

Lav teži – nadmoći

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima da pokažu da se odlično snalaze na svim poljima života.

Devica je opsednuta redom

Pedantne Device opsednute su redom u tolikoj meri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cene tačnost i disciplinu, a ako im to neko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči se sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Vaga žudi za ravnotežom

Vage su sklone preteranom analiziranju, zato i ne čudi što su opsednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje da postignu lepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odećom. Ovaj poriv ponekad i ne mogu da iskontrolišu.

Škorpije vole lojalnost

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi, pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnošću. Oni žele odnose pune poverenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se da pokažu svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

Putovanja su glavna interesovanje Strelca

Baš kao i Ovnovima, i Strelci najviše u životu obožavaju avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsednuti nadmoći i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i napraviće sve kako bi što češće putovali. Jedino se tako mogu rešiti viška energije po kojoj su toliko poznati.

Jarac ima egocentričnu crtu

I dok su drugim pripadnicima Zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsednut samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tera da sve napravi u svoju korist, bez obzira da li će povrediti nekoga ili ne. Upustiće se u lov na uspeh i gaziti po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natera da odustane.

Vodolija želi da bude najkreativnija u društvu

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Stalno nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspeha. Iako im priznanja gode, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu.

Ribama bliske “nezdrave” navike

Ribe su pravi sanjari i žive u vlastitom svetu koji su skrojili po svojoj meri. Pripadnici ovog znaka su labilni i zato ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kad to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.

Izvor: 24sata.hr