Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i entuzijazmu. Čim se probude, spremni su za akciju. Njihov dan često započinje vežbanjem ili nekom drugom aktivnošću koja im pomaže da se pokrenu.

Bik

Bikovi vole udobnost i uživanje, a to se odnosi i na njihove jutarnje rituale. Oni vole polako započeti dan, uživajući u doručku u krevetu ili dugom tuširanju.

Blizanci

Blizanci su vrlo komunikativni, pa je često prva stvar koju rade ujutru provera svojih društvenih mreža. Oni vole da su u toku s najnovijim vestima i događajima.

Rak

Rakovi su porodično orijentirani, pa njihova jutra često uključuju vreme provedeno s najdražima. Bilo da je reč o pripremanju doručka za obitelj ili uživanju u jutarnjoj kafi sa partnerom, Rakovi cene ove trenutke.

Lav

Lavovi vole da su u centru pažnje, pa njihova jutra često uključuju vreme provedeno u pripremi za dan. Bilo da se radi o složenom režimu nege kože ili odabiru savršene odevne kombinacije, Lavovi žele da osiguraju svoj najbolji izgled.

Devica

Device su vrlo organizovane, pa njihova jutra često uključuju detaljno planiranje dana. One vole da imaju jasan plan i osećaj produktivnosti od prvog trenutka kada se probude.

Vaga

Vage teže ravnoteži, pa njihova jutra često uključuju vrijeme za meditaciju ili jogu. One vole da započnu dan na miran način.

Škorpija

Škorpije su vrlo strastvene i intenzivne, pa njihova jutra često uključuju vreme za strastvene aktivnosti. U jutarnjim satima vole aktivnosti poput trčanja ili pisanja dnevnika.

Strelac

Strelac su avanturistički i vole slobodu, a njihova jutra često uključuju nešto novo i uzbudljivo. Bilo da se radi o isprobavanju novog recepta za doručak ili planiranju dnevnog izleta, Strijelci vole započeti dan s malo avanture.

Jarac

Jarčevi su vrlo ambiciozni i disciplinovani, pa njihova jutra često uključuju vreme za rad na svojim ciljevima. Oni su uvek produktivni, bilo da je reč o jutarnjem treningu u teretani ili radu na važnom projektu.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne i kreativne, pa njihova jutra često uključuju vreme za kreativne aktivnosti. Dan vole da započnu pisanjem poezije ili slikanjem.

Ribe

Ribe su vrlo intuitivne i duhovne, a njihova jutra često uključuju vreme za meditaciju ili duhovne prakse. One vole započeti dan na miran način, povezujući se sa svojom unutarnjom mudrošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.