OVAN

Sve što ste započeli tokom prethodnih dana danas će dostići svoju kulminaciju i razrešenje i izgleda mi da ćete u potpunosti biti zadovoljni time kako se sve odvija. Pravite strategiju kako da se približite jednoj osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK

Danas biste trebali da budete oprezniji po pitanju finansija, jer su mogući gubici, pa vam se nikako ne preporučuju neka veća ulaganja. Takođe – moguće je da nećete dobiti novac koji ste očekivali. Posvetite se osobama koje su vam bliske, potrebno je da im pružite više pažnje.

BLIZANCI

Bilo bi dobro da danas ne reagujete impulsivno i ishitreno, već da budete više proračunati u dogovorima i komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. Sve može proći mnogo bolje od onoga što ste očekivali. Emotivni partner je posesivan i opterećivaće vas ljubomorom.

RAK

Previše planirate, a u isto vreme se opterećujete detaljisanjem i moguće je da na kraju ništa konkretno nećete ni uraditi. Neke situacije ćete ipak morati da pustite da se odvijaju same od sebe. Emotivni segment je intenzivan, sledi vam strastan kontakt sa emotivnim partnerom.

LAV

Ni malo niste zadovoljni kako se odvija jedan poslovni dogovor ili saradnja, ali trenutno tu ne možete ništa konkretnije uraditi da biste stvari okrenuli u svoju korist. Ne potencirajte na promenama, one sada nisu moguće. Preterana očekivanja prema emotivnom partneru.

DEVICA

Brinete se zbog jednog poslovnog dogovora i razmišljanja o tome kako da pokrenete situaciju će vas okupirati. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, jer postoje okolnosti koje vam možda nisu poznate. Stoji vam iscrpljenost u drugom delu dana, pa možda nećete biti voljni da se posvetite partneru.

VAGA

Pred vama je dosta veliki broj obaveza. Nešto od ovoga će vam izgledati kao prepreka koju ne možete prevazići, maltene nerešivo, ali ćete biti iznenađeni da nekako sve ipak dolazi na svoje mesto. Mogu vam pomoći osobe od kojih to niste ni očekivali. Emotivno prilično statično.

ŠKORPIJA

Toliko ste opterećeni nekim poslovnim pitanjem, da ćete više od pola dana provesti u razmišljanjima kako da ovo rešite i više manje se vrteti u krug. Možda je bolje da se usmerite na neku drugu stranu. Sledi vam jako zanimljiv susret u popodnevnim ili ranim večernjim satima.

STRELAC

Moraćete danas da posvetite dosta vremena nekim situacijama koje smatrate nebitnim. Ipak, posao od vas to zahteva i vi ćete se dosta nevoljko prilagoditi. Moguće je flertovanje sa nekim koga znate preko poslovnih okolnosti ili sa osobom sa kojom vas je upoznao prijatelj.

JARAC

Danas se možda neće baš sve odvijati onako kako ste vi to zamislili, ali nemate posebnih razloga za neraspoloženje. Umesto ovoga – posvetite se zaostalim obavezama ili tekućim poslovima. Nešto slabija komunikacija sa voljenom osobom, ali samo zbog njene opterećenosti obavezama.

VODOLIJA

Noviteti koji dolaze od strane nadređene osobe izazivaju u vama dvojako raspoloženje. Niste sigurni da li treba da se radujete ili da budete zabrinuti. Pustite, sačekajte da vidite u kom pravcu sve ovo ide. U emotivnom segmentu vrlo podsticajan dan, ali može povremeno biti naglašena ljubomora.

RIBE

Iako su vam početkom dana vaši planovi izgledali kao preterani, ipak će na kraju radnog vremena ispasti da ste ostvarili i više od onoga što ste očekivali. Slede vam i neke šanse za vanrednu zaradu. Ako danas provedete vreme sa voljenom osobom, osećaćete se kao na sedmom nebu.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.